Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (3.00 secunde)
SUV-ul va avea un pret de pornire de 11.000 de euro, iar platforma tehnica va avea tractiune integrala. Dupa cum s-a anuntat deja, Dacia urmeaza sa lanseze, cel mai devreme în 2009, o versiune SUV a Loganului.
Uzina Dacia de langa Pitesti, apartinand grupului Renault va lansa astazi pe piata noul model Sandero. Acest model reprezinta primul autoturism cu cinci usi fabricat de uzina pitesteana, dupa preluarea ei de catre Grupul Renault.
Numarul masinilor noi inmatriculate in Romania a scazut, in primele noua luni, cu 1,4%, la 228.450 automobile, piata locala ocupand locul zece la nivelul Uniunii Europene in functie de volum, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
Situatia economica de la Dacia ar putea fi si mai rea decat acum, cand uzinele argesene au fost inchise pentru a o luna. Francois Fourmont, directorul general al Automobile Dacia, aprecia ca este posibil ca societatea sa renunte la 3000 de angajati.
c. la Geneva va prilejui prezentarea conceptului crossover Dacia Duster - caracterizat de producator ca fiind un concept futurist, cu caroserie musculoasa, realizat dupa colaborarea dintre centrul de design Renault din Bucuresti si cel din Guyancourt, din Franta.
Constructorul de automobile Dacia intentioneaza sa exporte in acest an 75% din productie, a declarat, miercuri, directorul general Dacia Renault, Francois Fourmont. "In acest an, 75% din productia Dacia va fi exportata.
In luna septembrie Dacia incepe comercializarea modelului Sandero Stepway, primul crossover din istoria marcii, prezentat joi, 7 mai, a. c. , la Barcelona, pe majoritatea pietelor europene, iar in unele state comenzile vor putea fi preluate de la sfarsitul lunii iunie, a anuntat constructorul auto.
Gama Logan a vandut, de la lansarea sa pe piata, in 2004, un numar de 1. ... 000 vehicule Dacia fiind comercializate pe pietele internationale, iar mai mult de 50% dintre acestea avand ca destinatie Europa Occidentala. ... 000 de modele din aceasta gama, dintre care 1.
Luna iulie a fost de bun augur pentru uzinele Dacia, daca avem in vedere faptul ca inmatricularile de masini Dacia in Franta au crescut cu 72,6% in luna iulie, la 6. ... 302 unitati, reiese din statisticile Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA).
Clientii Dacia beneficiaza, in perioada 18 - 23 iunie, de o reducere la interventiile mecanice ale caror costuri depasesc 200 de lei si care sunt efectuate in reteaua de service a companiei, au informat reprezentantii Dacia citati de Agerpres.ro.
Dacia va lansa un model bazat pe noua generatie Renault Twingo. Noua masina a fost lansata recent la Salonul Auto de la Geneva, conform presei germane.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13. ... Echipe de start:
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2015, cu 6%, comparativ cu perioada similara a anului 2014, la o rata de schimb constanta, ajungand la 35.525 milioane de franci elvetieni.
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila.
Deputatul PC Bogdan Ciuca isi face birou parlamentar si la Braila. Asta in ciuda faptului ca mandatul de deputat nu il leaga pe conservator in nici un fel de vecinii nostri.
Mai nou, conducerea CJ a luat in ris calitatea lucrarilor din noul cartier, cel dintre Galati si Braila.
Dupa ce, in ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe problema dezvoltarii zonei dintre Galati si Braila, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a analizat situatia si a gasit si o modalitate de aplanare a conflictului.
google-analytics.com