Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (3.28 secunde)
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Dacia Logan a pus in vanzare modelul Pick-Up, un vehicul utilitar cu motoare pe benzina sau motorina, care iese in evidenta prin faptul ca este cea mai ieftina camioneta din lume.
Dacia a prezentat ieri, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), noul model Sandero, în doua volume si cu cinci usi, precum si noua sigla a companiei, usor modificata.
Dacia a prezentat ieri, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), noul model Sandero, în doua volume si cu cinci usi, precum si noua sigla a companiei, usor modificata.
Din 20 noiembrie, timp de doua saptamani, pe poarta uzinelor Dacia de la Colibasi nu va mai iesi nicio maaina.
In cele din urma Grupul Renault proprietarul Uzinelor Dacia de langa Pitesti si a societatii Automobile Dacia a decis sa lanseze si pe piata romaneasca incepand cu luna iunie a acestui an modelul Sandero diesel ce se comercializeaza in Franta inca din luna septembrie a anului trecut.
Dacia planuieste, pentru luna mai, lansarea la nivel comercial a modelului Duster, dupa succesul neasteptat de mare inregistrat in 2009 de marca romaneasca pe pietele europene.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
Adrian SEVERIN) Ambasadorul James Pettit nu este un diplomat amator si nici un diplomat rebel uitat de centrala la granita cu desertul tatarilor. Excelenta Sa stie ce vorbeste si cand vorbeste exprima punctul de vedere al tarii sale.
Romania inainte de 1 Decembrie. Adevarul din spatele incercarilor de UNIRE (Continuare) Momentul realizarii unirii a venit. ... Atat noul domn al Moldovei, Ieremia Movila, cat si noul principe al Transilvaniei, Andrei Bathory, inclinau catre politica Regatului Poloniei, ceea ce insemna o indepartare de Sfanta Alianta.
Astazi se implinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Mica Unire de la 1859 a fost primul pas important pe calea infaptuirii statului national unitar roman.
ZIARUL DE IASI: Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, realizata la 24 Ianuarie 1859, a fost rezultatul unui indelung proces (Autor: Victorel Lupu) Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, realizata la 24 Ianuarie 1859, a fost rezultatul unui indelung proces.
Rezultatul votului, spun marturiile vremii, a fost primit cu aplauze si strigate entuziaste de Traiasca Unirea cu Romania! Sentimentul de bucurie din Sfatul tarii a cuprins mai apoi si poporul basarabean.
908/18 august 1948, cel ce declarase ziua de 23 august zi nationala, oricarui roman ar trebui sa-i tresalte inima mai vartos in pieptu-i de arama, in prima zi a lui decembrie, devenita Ziua Nationala a Romaniei.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Intr-un studiu privind satisfactia clientilor germani de automobile, Dacia a depasit marci precum Renault, Citroen, Ford si Opel, clasandu-se pe locul noua. Studiul a fost efectuat in Germania de firma de cercetare J.D.
google-analytics.com