Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (3.48 secunde)
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
Daca cineva spunea acum cativa ani ca Dacia nu mai face fata cererii de masini ar fi starnit, cu siguranta, hohote de ras sau priviri compatimitoare.
Pentru romani, Dacia reprezinta un motiv de mandrie abia dupa aparitia Logan, timp de 40 de ani constituind un brand care nu a depasit niciodata granitele tarii.
POD GIGANT LA BRAILA (Auor: ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ieri la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul pentru realizarea acestei investitii de aproape 2 miliarde lei, fara TVA, adica echivalentul a 433 milioane euro.
Cele trei Uniri ale romanilor Mihai Viteazul a realizat in 1600 unirea tuturor romanilor sub o singura autoritate Mihai Viteazul a trecut muntii Carpati la 4/14 octombrie 1599, in fruntea primului corp al armatei sale, prin zona Buzau - Brasov.
Dacia Lodgy.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent, joi, la Palatul Regal, la aniversarea a 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia.
Dacia a lansat ieri la Salonul Auto de la Geneva noul model Sandero, un bicorp care devine al cincilea model din gama Dacia, dupa versiunile Logan berlina, MCV, Van si Pick-Up.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Site-ul automobile-magazine.fr a relatat recent ca SUV-ul Dacia, numit Duster, ar putea avea o versiune de sapte locuri, mai lunga cu 20 de centimetri fata de modelul de baza, denumita comercial Kanjara.
Producerea SUV-ului Dacia este inca un element care dovedeste ca marca Dacia se modernizeaza, a spus intr-un interviu Jacques Chauvet, director regiunea Euromed la Renault.
Romania inainte de 1 Decembrie. Adevarul din spatele incercarilor de UNIRE (Continuare) De-abia acum incepea greul. Unirea trebuia recunoscuta de marile puteri ale Europei. In lunile aprilie-septembrie 1859 are loc o noua conferinta la Paris, la care Imperiul Otoman si cel Habsburgic si-au dat, cu greu, acordul prinvind unirea.
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani si sustine noi echipe reprezentative si competitii.
Dacia va incepe in a doua jumatate a anului productia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri si stopuri schimbate, momentul lansarii fiind legat de inceperea comercializarii noului model Dacia derivat din Renault Sandero, au declarat surse din industria auto, citate de Mediafax.
Primul vehicul de teren din istoria Dacia, care urmeaza sa fie lansat pe piata in a doua parte a lui 2009, va fi un SUV compact si are ca obiectiv atragerea clientilor marcilor coreene, urmand sa fie vandut la un pret cu cateva mii de euro mai mic decat modelele concurente.
Presedintele Romaniei a vizitat joi uzina de la Mioveni, ocazie cu care si-a luat si o Dacia Duster. Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata".
Dacia City va avea patru locuri si patru usi, urmand sa preia elemente de le modelele Logan si platforma de la a doua generatie a Renault Clio.
google-analytics.com