Cautare

4142 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c seria a vi" (3.39 secunde)
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit, in perioada 7-8 septembrie, conferinta "Sursele regenerabile de energie, cheia unui viitor durabil", organizata de Meda Consulting si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
Daimler prefera Bihorul pentru a beneficia atat de forta de munca din Romania, cat si de cea din Ungaria, amplasamentele vizate aflandu-se la cativa kilometri de granita.
Dupa ani de negocieri esuate, licitatii amanate sau anulate, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reusit, pana la urma, sa scape de Santierul Naval si Santierul militar din Mangalia.
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. ... In prezent, divizia de retail auto a TiriacHolding comercializeaza la Brasov noua marci.
Economist Intelligence Unit (EIU), divizia de analiza a grupului The Economist, avanseaza ipoteza ca oricine va fi la putere in urma alegerilor din Romania va avea dificultati sa implementeze masurile dure, impuse de FMI, de ajustare pentru sectorul public.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Saptamana trecuta, minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fața Complexului Energetic Hunedoara.
Divizionara A de baschet masculin Energia Rovinari a avut nevoie de o repriza de prelungiri pentru a se impune pe terenul penultimei clasate, BC "Perla Harghitei"
Echipa care a urcat pe podium a fost alcatuita din sportivii Alin Sbarcia, Stefanita Valceanu, Liviu Dragomir si Dorian Parvan.
Pe Facebook circula o fotografie a marelui sportiv Anghel Iordanescu, cu urmatorul text : ... Generalul Anghel Puiu Iordanescu (nascut la 4 mai 1950, Iasi) a fost un mare jucator de fotbal, actualmente antrenor al echipei nationale.
BenQ Mobile, divizia companiei taiwaneze responsabila de acoperirea pietei telefoniei mobile, a fost desfiintata. Situatia diviziei a inceput sa se inrautateasca in septembrie 2006 cand compania mama, BenQ, a incetat sa o mai sustina financiar datorita lipsei interesului publicului pentru echipamentele dezvoltate de aceasta.
Uniunea Europeana cere responsabililor companiei americane Google sa justifice politica de retinere de informatii asupra utilizatorilor, timp de doi ani, în baza cautarilor on line, transmite BBC News on line.Solicitarea a fost trimisa companiei Google de divizia interna de consiliere pe probleme de confidentialitate din cadrul UE.
cu ce vor mai uimi in 2012 Apple, Facebook si Google Divizia de research a site-ului Business Insider face o serie de previziuni cu privire la industria IT si a Internetului.
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Targul acesta a fost foarte bine organizat, pentru ca a fost publicul tinta.
In cadrul Intalnirii Generale Anuale a Grupului Roche, care a avut loc pe 4 martie la Basel, Elvetia, Cristoph Franz a fost numit la conducerea Consiliului Director al companiei.
Diagnosticul tardiv scade considerabil sansele de supravietuire a pacientelor. Astfel, datele Agentiei Internationale de Cercetare a Cancerului (IARC) arata ca doar 32% din pacientele diagnosticate cu cancer ovarian la nivel european reusesc sa supravietuiasca 5 ani. ... Â'Cancerul ovarian este povara femeii moderne.
Despre importanta dezvoltarii a noi biomarkeri si impactul major al acuratetii testarii de laborator asupra diagnosticului clinic si, drept urmare, asupra starii de sanatate a pacientilor, s-a discutat in cadrul seminarului Zilele Roche (Diagnostic)”, care a avut loc la inceputul lunii mai in Romania.
Decizia, luata impreuna cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie de dezvoltare a unuia dintre cei mai dinamici angajatori din zona de retail din Romania, strategie care se bazeaza pe siguranta, independenta si initiativa angajatilor sai.
Recent, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai ambitioase proiecte din portofoliul companiei A&D Pharma, EVITAL Functional Food.
Astazi, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai noi produse din gama FILMOGEL, URGO SPOT. ... Stella Badea, make-up artista si trainer la I love make-up school, ne-a povestit despre exeperienta ei in utilizarea acestui produs, despre avantajele acestuia intr-o sesiune demonstrativa de machiaj de zi.
Recent, A&D Pharma Group a lansat pila electrica Urgo pentru ingrijirea calcaielor, oferind astfel o solutie rapida si eficienta la una dintre cele mai des intalnite probleme:
google-analytics.com