Cautare

4142 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c seria a vi" (2.68 secunde)
Dupa trofeul cucerit la dublu mixt la Australian Open, Horia Tecau a urcat pe locul opt in clasamentul ATP la dublu. Romanul, castigator in premiera al unui turneu de mare slem, a dedicat succesul tatalui sau, care isi va serba ziua peste cateva zile.
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Baschetbalistii craioveni au oprit seria negativa. Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie.
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Partenerii Canon vor putea astfel sa beneficieze de o intreaga gama de beneficii, aducatoare de oportunitati de castig, precum TCO scazut pentru clienti, functionalitate imbunatatita a dispozitivului prin instrumente de service la distanta, design evoluat si componente de inalta calitate.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
severinean, din cadrul etapei a 19-a din Liga a II-a, seria a 2-a, se anunta interesanta si datorita faptului ca gazdele nu au reusit sa se impuna pana acum in fata rivalilor, in putinele intalniri directe.
A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta). • A intrat in grupul Carrefour in 1980. ... • A fost numit CEO al companiei in primavara lui 2008, in plina expansiune a Carrefour pe piata locala.
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna: ... Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
Criza financiara si franarea globala a cresterii economice au modificat clasamentul celor mai mari economii ale lumii in functie de Produsul Intern Brut (PIB) exprimat in dolari, iar recesiunea va propulsa China pe pozitia a doua in lume pana in 2010, in detrimentul Germaniei si Japoniei.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului. ... Al patrulea sezon Game of Thrones a debutat in anul 2014, astfel ca toata lumea vorbeste sau aude despre nume precum Westeros, Daenerys, Tyrion, Stark sau Lannister.
"Exista mai multe modalitati de abordare a acestei piete", a declarat un purtator de cuvant al constructorului german, citat de site-ul Reuters.com. Potrivit sursei mentionate, BMW a pus deja la dispozitia clientilor din China o versiune mai lunga a modelului din seria 7.
Valoarea totala a investitiilor pentru aceasta noua locatie este de 3 milioane de euro, iar suprafata totala a concesiunii este de 15.000 mp, ceea ce ne indreptateste sa spunem ca este cel mai mare complex auto din Galati.
google-analytics.com