Cautare

4142 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c seria a vi" (8.21 secunde)
Chindia Targoviste a castigat duelul contra celor de la Rapid cu scorul de 2-1, in etapa cu numarul 12 din Liga 1. Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament.
Astfel, Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelmann, sarbatoreste primul an in Romania. Pentru aceasta ocazie unica, retailerul a pregatit sase zile aniversare speciale, pline de surprize placute si oferte promotionale pentru toti clientii sai.
Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata uneia dintre formatiile care lupta pentru promovare, Extrem Baia Mare, scor 32-27 (13-14), in cadrul etapei a 13-a din Divizia A, seria B, oferindu-le spectatorilor din Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Primul a fost Luntraru, care incepuse jocul foarte bine, inscriind trei din primele noastre sase goluri. A urmat Iacov, la doua minute distanta. Al treilea accidentat, Craciun, a parasit terenul spre finalul primei reprize.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Formatia olteana ALRO Slatina va juca astazi, de la ora 17.30 (Digi Sport 1), la Oradea, impotriva echipei FC Bihor, confruntarea contand pentru etapa a 29-a din Liga a II-a, seria a 2-a. "E un meci de Divizia B, de ce sa fie dificil?
Lenovo, compania care a cumparat divizia de notebook-uri si desktop-uri de la IBM, recheama de pe piata 205.000 de acumulatori de laptop datorita unui defect care poate cauza auto-incendierea lor.
FARCAS) (Continuare) Obiect straniu deasupra silozului Reporterul David Ensor de la ABC News a intervievat mai multi martori ai incidentului. El a declarat: ... A plutit timp de cateva ore deasupra bazei de rachete balistice din apropiere.
Judetul Constanta se afla pe locul trei in topul judetelor din Romania cu cele mai multe falimente inregistrate in primele trei luni ale anului 2009, au aratat reprezentantii Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).
Bulevardul Magheru a coborat sapte pozitii in 2010, pe locul 47, intr-un clasament al celor mai scumpe 59 de artere comerciale la nivel mondial, elaborat de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pe baza valorii chiriilor, devenind printre cele mai ieftine din Europa Centrala si de Est.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport.
Traian Basescu a fost asezat de cititorii Cotidianului in fruntea clasamentului celor mai prosti presedinti ai Romaniei. Suparati sau poate bucurosi de acest clasament, ce a rezultat chiar din primele minute de la publicarea sondajului de opinie, unii dintre vizitorii cotidianul.ro au incercat sa-i modifice rezultatele.
Depindem de Olanda Romania s-a impus cu 4-0 in Andorra, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2014. ... Tot vineri, Olanda a demolat Ungaria (8-1), in timp ce Turcia s-a impus in Estonia, scor 2-0. Pentru a ajunge la baraj, tricolorii au nevoie de Olanda:
Prima editie a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. ... Seara a inceput odata cu sosirea primilor invitati pe covorul rosu, in jur de ora 19:00. DJ Wanda le-a fost gazda si a schimbat cateva cuvinte cu fiecare.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Nici unul dintre membrii sai nu a fost ales ca independent;
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu.
Ce a mai ramas din presa tiparita. ... Teoretic, mai avem de asteptat 19 ani pana cand vom asista la moartea definitiva a presei scrise din Romania, dupa cum a estimat Ross Dawson, realizatorul unei harti a disparitiei ziarelor in varianta print, la nivel mondial.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
google-analytics.com