Cautare

476 de rezultate pentru "ciprian sora" (2.74 secunde)
Iar eu nu am nici un frate, nici o sora. Au tupeu sa faca urmatoarea chestie. Suna, mai nimeresc si raspund.
Dincolo de asta, am fost si in 1989 si in 1990 in piata Universitatii, alaturi de mama mea, de sora mea.
Sora mai mare ne-a ofensat Presedintele Basescu sustine ca Jacques Chirac, presedintele Frantei, a adus ofensa in 2003, cand a spus tarilor candidate UE sa “taca din gura“ in legatura cu Irakul, si ca Michel Barnier, ministrul francez de Externe, a reluat insulta cand a spus ca presedintele Romaniei nu are “un reflex european“.
Din redactie faceau parte Magdalena Boiangiu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Andrei Manoliu, Matei Martin, Cezar Paul-Badescu, Iaromira Popovici sau Simona Sora.
In ceea ce priveste diagnosticul de schizofrenie, anchetatorii au stabilit ca acesta a fost pus de un medic din Londra, sora lui Mohammad Munaf.
Din redactie faceau parte Magdalena Boiangiu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Andrei Manoliu, Matei Martin, Cezar Paul-Badescu, IaromiraPopovici sau Simona Sora.
Sportiva canadiana Justine Dufour-Lapointe a castigat, sambata, titlul olimpic la freestyle - schi acrobatic pe teren accidentat, devansand-o pe podium pe sora sa, Chloe, potrivit Mediafax.
De asemenea, tot la standul lor vizitatorii au putut gasi si figurine de sarbatori, crosetate de sora lui Carmen, ce costau intre 15 - 25 de lei.
Aceeasi misterioasa Roxana Bichel a fost, pana in 2001, administratora firmei Datis Consulting&Management a Danei Nastase si colega de vila la Predeal cu Dana Barb, sora lui Nastase.
Sora mea e angajata la radio - o data la doua zile spune stiri - iar eu fiind trist si neavand telefon in casa asta, ma voi simti mai putin singur si mai in siguranta daca am sa-i aud vocea.
Am crescut alaturi de sora mea, parintii, bunicii materni si strabunica materna, intr-un sat infiintat in 1922 (ale carui masuratori au fost facute de strabunicul nostru), langa Bacau, intr-o casa si o curte pline in permanenta de prieteni.
Bunica mea a avut inca trei surori, ea a avut doua fete, eu am o sora si doua fetite. Si fiecare dintre noi, indiferent de generatie, am primit si pretuit niste valori, pe care le ducem mai departe peste ani.
A fost o persoana retrasa, prea sensibila si timida pentru aceasta lume, dar plina de viata, dragoste si talent, a descris-o sora ei, Suzzy Roche.
horror, thriller Belle, impreuna cu sora ei mai mica si fratele ei geaman, care este in coma, se muta cu mama lor intr-o noua locuinta, iar asta pentru a economisi banii necesari asistentei medicale pentru fratiorul aflat in coma.
Dar si sora tatalui, mama Ica (o chema de fapt, Florica, insa aflat la o varsta frageda, n-am putut sa-i pronunt numele decat Ica si toata lumea asa i-a spus), o femeie extraordinara, a doua mama pentru mine, si ea si-a pus amprenta, augmentand pasiunea de care vorbeam.
BRAND MAKKAJ este preocuparea sora a parfumurilor AJMAL, care isi are prezenta in domeniul parfumurilor de peste 65 de ani si care detine pozitia de mandrie ca o casa de parfumuri de top din estul Mijlociu, cu o gama larga de parfumuri.
Pentru Maitreyi, ca si pentru sora ei, Chabu, natura are un suflet, pomii le devbin prieteni si iubiti. Chabu iubeste un arbust din curte, caruia ii duce zilnic turta si prajuituri.
Un alt psihiatru din Bucuresti, Panait Zosin, care nu il consultase vreodata pe Eminescu si cunostea cazul doar din corespondenta cu sora lui, Harieta, preia diagnosticul lui Iszac si chiar il completeaza cu urmatoarele reflectii:
Cesare mergand la curtea lui Ludovic al XII-lea al Frantei, se casatoreste cu fiica acestuia, Charlotte d'Albert, sora regelui Navarei.
A inceput un nou cosmar, deoarece sora acestuia a refuzat sa o lase pe Veronica in apropierea lui. In 1889, Eminescu a fost internat intr-un sanatoriu, unde s-a stins la 15 iunie 1889.
google-analytics.com