Cautare

476 de rezultate pentru "ciprian sora" (8.20 secunde)
Simone si sora ei, cu 2 ani mai mica, Helene, sunt instruite, dupa vointa mamei, la scoala Desir, o institutie onorabila mentinuta de citeva domnisoare batrane, zaharisite de bigotism.
Sora ei, Sansa, este logodita cu Joffrey Baratheon, cel care a ordonat ca Eddard sa fie executat. ... - Sora mai mica a lui Lord Arryn, Lady Alys, casatorita Waynwood.
Reactie surprinzatoare a Ambasadei SUA fata de un roman de 99 de ani care a solicitat VIZA Scriitorul roman Mihai Sora, in varsta de 99 de ani, s-a plans recent pe pagina sa de Facebook ca trebuie sa indeplineasca numeroase formalitati pentru a obtine viza de calatorie de la ambasada SUA.
Ciprian Pandea/PSD Calarasi: ... PIRLOAGA MARIAN) Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora.
Cesare ar fi pus sa fie ucis fratele sau Giovanni, nu doar din motive politice ci si din gelozie pentru ca era preferat in amor de madama Lucretia, sora comuna, spune Guicciardini in Storia d'Italia.
Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda despre sotia lui, Dana: ... Isteria legata de incinerarea lui Sergiu Nicolaescu, dorinta expresa a marelui maestru, continua si astazi, iar sora lui, Iolanda, si sotia Dana se tem sa mai iasa din casa.
Fratele studentei moarte in accident crede ca sora lui putea fi salvata Fratele studentei care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni a declarat marti, ca in opinia lui, sora sa ar fi putut fi salvata daca autoritatile ar fi gasit avionul in timp util, folosind toate mijloacele de care dispuneau.
Deputatul PSD Ciprian Nica (foto) este de parere ca presedintele Traian Basescu, Guvernul Basescu-Boc si, nu in ultimul rand PD-L, se afla intr-o deriva evidenta privind gestionarea Romaniei si ca sloganul prezidentiabil "Sa traiti bine!" ar trebui modificat in sensul "Sa va mintim bine!".
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti. Ciprian a absolvit Facultatea Management Turistic si Comercial in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir si este cel mai vechi trainer la Ecco Shoes.
adevarul.ro gazduieste un articol scris de Ciprian Necula, care se recomanda pe internet ca fiind rom si antropolog. ... 'Ciprian Necula : ... Domnul Ciprian Necula are o prestatie nu de antropolog ci mai degraba de pezevenghi care se tine de farse.
Unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Mirel Radoi a fost Ciprian Marica, cel care a afirmat ca selectionerul trebuie sa plece dupa meciul cu Islanda, scor 0-0.
Oana, sora Deliei Matache, s-a casatorit de curand, nasi fiindu-i sora si cumnatul ei. Oana nu s-a sfiit sa recunoasca inca de atunci ca este insarcinata, iar acum le-a dat fanilor si vesti despre starea ei.
El ii marturiseste lui Phoebe, sora sa:
Sora ducesei de Cambridge a marturisit ca face sedinte saptamanale de Pilates pentru a se mentine in forma, acestea ajutand-o sa isi imbunatateasca stabilitatea si tinuta. ... Sora lui Kate Middleton a dezvaluit si faptul ca exercitiile au ajutat-o sa isi stapaneasca emotiile dinaintea nuntii regale.
are un copil, iar acest copil nu este nici fratele, nici sora dvs. ... - Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta.
Ce spune sora lui Sergiu Nicolaescu despre incinerarea regizorului Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat, vineri, la Romania TV, ca fratele sau va fi incinerat pentru ca asa fost dorinta acestuia.
Sora regizorului, Iolanda, a contestat in instanta testamentul lasat de acesta dupa ce toata averea a fost trecuta pe numele sotiei. ... Acum, sora regretatului regizor contesta veridicitatea actului. ... Sora regizorului este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru a afla adevarul despre testamentul fratelui sau.
Fara casa, fara bani si fara prieteni, Ali se refugiaza undeva, in sudul Frantei, la sora lui, Anna. ... Sora lui (Corinne Masiero) il sustine atat cat poate, mai ales ca ea insasi se afla intr-o situatie financiara precara.
In ajunul Anului Nou, 1970, cu putin inainte de miezul noptii, cu simtul datoriei mai puternic decat regretul ca nu poate participa la revelionul pentru schimbarea de prefix, sora medicala Doreen Kendall intra in Cowichan District Hospital (CDH) din Duncan (insula Vancouver, Columbia Britanica, din Canada), pentru schimbul care dura de la miezul noptii la opt dimineata.
Iar in ianuarie 2013 voi pleca la Miami, la sora mea. - Sora ta, Sonia, s-a stabilit in Statele Unite ale Americii? ... Sora mea era crupier aici, la Bucuresti.
google-analytics.com