Cautare

133 de rezultate pentru "cardio" (2.58 secunde)
Cardio Mix este tip de antrenament care da rezultate foarte bune in timp scurt si nu te leaga de aparatele din sala. Eu personal am beneficiat de antrenamentele Cardio Mix multi ani.
Luni,18 noiembrie, are loc inchiderea concursului Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix editia a X-a - locatie Arena Gym. ... Veti afla luni seara cine sunt castigatorii si cine este cel care va pleca acasa cu trofeul Cardio Mix Slabeste sigur si natural.
In momentul in care echipa de salvare a ajuns la locul accidentului Aurelia Ion a fost gasita in stop cardio-respirator, in hipotermie severa.
Exercitii cardio recomandate barbatilor Multa lume nu face sport din cauza ca nu are suficient timp. ... Iata cateva exercitii cardio recomandate barbatilor, potrivit Men‘s Health:
Stopul cardio-respirator poate avea doua tipuri de cauze: ... Semnele caracteristice stopului cardio-respirator deja instalat - situatie in care bolnavului trebuie sa i se acorde primul ajutor urgent - sunt:
SCOALA Copiilor Cardio Mix este proiect de Educatie si Cultura Sportiva pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani. Scoala Copiilor Cardio Mix are peste 100 de membri copii. ... Integrarea in proiect si in Scoala Copiilor Cardio Mix se face pe baza evaluarii aptitudinilor sportive.
Cardio Mix Fitness Anti Aging si Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, Antrenor Maestru Fitness Specialist, prezinta FIT BIO MIX - un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) La Centrul Cardio-Chirurgie din cadrul Spitatului MS Curie, in ultimii doi ani, au fost efectuate 169 de interventii chirurgicale pentru malformatii congenitale de cord, de catre medici romani si italieni, in cadrul unui program intre Ministerul Santatii si Clinica San Donato.
Atunci cand vrei sa-ti mentii sau imbunatatesti starea de sanatate fizica si psihica, sa combati obezitatea si sa faci profilaxia diabetului sau afectiunilor cardio vasculare este bine sa profiți la maximum de sporturile de iarna, sustine dr. ... - Creste performantele cardio-pulmonare; ... - Creste capacitatea cardio-pulmonara;
Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Valentin Nicolau a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar, marti seara, fiind in stop cardio-respirator, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Florin Chirculescu.
Actrita Giliola Motoi a murit, vineri noapte, in urma unui stop cardio-respirator, potrivit adevarul.ro. Slujba de inmormantare va avea loc la Biserica Sf.
Cauza mortii nu este cunoscuta, dar Antena 3 sustine ca George Berevoianu ar fi suferit un accident vascular cerebral, iar miercuri ar fi intrat in stop cardio-respirator.
Pugilistul David Arthur, de patru ori campion national la box, a murit duminica seara in urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul judetean din Baia Mare. ... Dupa aproximativ doua ore, sportivul a intrat in stop cardio-respirator.
In al doilea rand, ai nevoie de exercitii cardio, care "topesc" grasimile de pe tot corpul: alergare, inot, mers rapid, coarda.
Fondatorul conceptului, Mihai Dragomir " profesor antrenor fitness specialist, isi foloseste in Conceptul Cardio Mix Fitness Anti-Aging experienta acumulata din studiile si practica de peste 22 ani in domeniul sportului si sanatatii pentru mase, datorita dorintei acerbe de a Preveni si nu de a Trata.
Mersul pe bicicleta este o ocazie excelenta pentru a petrece timp in natura, te ajuta chiar si daca ai dureri de spate si este un mod distractiv de a face exercitii cardio.
Ii dorim LA MULTI ANI!, multa sanatate, putere de munca si sa ajute oamenii asa cum a facut-o si pana acum, prin conceptul de Cardio Mix adus in Romania.
Mihai Dragomir, initiatorul conceptului Cardio Mix in Romania, ne-a oferit informatii in exclusivitate pentru www.estiri.ro, legate de secretele unui stil de viata sanatos.
Exercitii cardio care presupun flexarea coapselor Ca sa dai jos grasimea inestetica din zona intima, trebuie sa antrenezi muschii coapselor prin exercitii cardio:
google-analytics.com