Cautare

2089 de rezultate pentru "campania" (3.38 secunde)
Multi dintre candidatii la Primaria Municipiului Bucuresti si la primariile de sector au depasit plafoanele impuse prin lege in ceea ce priveste sumele cheltuite in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui raport facut public, marti, de Institutul de Politici Publice (IPP).
Campania! Oh, campania! Campania electorala care e pe cale sa inceapa si oficial, pentru ca neoficial dureaza de 4 ani, va fi probabil cea mai violenta campanie la care am asistat in ultimii 23 de ani.
Campania de imagine (caci asta a fost) e si o lectie pentru initatorii ei: ... - Campania pentru Cumintenia Pamintului a fost un mare succes. ... Iar primul responsabil de acest esec e fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, care a si initiat campania.
Reach efectiv = procent de univers care a fost atins cu o anumita frecventa OTS = (acronim de la opportunity to see) = frecventa sau numar de vizualizari ale mesajului publicitar de catre subiectii care au vazut campania (cei din reach) Acesti termeni fiind prezentati, nu ne ramane decat sa ii prezentam prin lumina datelor de audienta de pe Internet.
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a anuntat vineri ca va continua campania pentru referendum pana la inchiderea urnelor, fiindca in textul legii este prevazuta doar data la care incepe campania, nu si cea la care trebuie sa se incheie.
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale:
Campania electorala, ridiculizata de sociologi si analisti:
Campania nu a fost o experienta placuta Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata, la Bookfest, cel de-al doilea volum autobiografic PRIMUL PAS. In noua carte, presedintele vorbeste despre campania electorala pentru Presedintie si despre primele zile in aceasta functie.
Campania de regenerare a padurilor de anul acesta, campanie aprobata de catre Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, a prevazut efectuarea de lucrari de regenerare a padurilor pe o suprafata de 21.500 hectare, dintre care, prin regenerari naturale pe o suprafata de 7.800 hectare, respectiv 36,6% din total, iar prin impaduriri pe o suprafata de 13.700 hectare, adica 63,7% din suprafata destinata regenerarii.
Impreuna pentru prevenirea riscurilor Campania pentru locuri de munca sanatoase "Impreuna pentru prevenirea riscurilor" organizata de Agentia Europena pentru Securitate si Sanatate in Munca, in perioada 2012 - 2013, a fost implemetata prin toate Punctele Focale din cele 28 de State Membre UE precum si din tarile EFTA.
Incepe campania electorala: Ce pot face candidatii si ce reguli trebuie sa respecte Campania electorala pentru primul tur al prezidentialelor din 2 noiembrie incepe vineri, 3 octombrie, la ora 00.00, va dura 30 de zile si se va incheia sambata, 1 noiembrie, la ora 7.00.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media.
Desi, pentru prima oara in viata mea postdecembrista, nu mai urmaresc campania electorala cu deosebita atentie, multumindu-ma doar sa arunc un ochi la mersul confruntarii, asemenea unei gospodine care se ocupa cu altceva in bucatarie cat timp oala cu ciorba isi vede de treaba ei pe aragaz, am acceptat sa fiu secund la interviurile luate de moderator lui Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.
"În campanie pastram sloganul de la nivel national 'Mai bine pentru mai multi', însa mai avem unul pentru campania la presedintia CJ - 'Presedintele care construieste'", a comentat ieri Prioteasa strategia de campanie.  Solomon merge pe continuitate Primarul Antonie Solomon (PD-L) pare sa fi punctat însa din plin la capitolul reclamei tip city-light.
Partidele politice nu au voie sa reia campania electorala pana cand rezultatele alegerilor nu vor fi validate de BEC si publicate in Monitorul Oficial.
Premierul Tariceanu a lansat luni un apel liderilor politici, indemnandu-i sa transmita sustinatorilor ca trebuie sa duca o campanie civilizata, "cu argumentele ideilor si nu ale fortelor" si a spus ca violentele apropie campania electorala din acest an de cele de la inceputul anilor ‘90.
Primarilor din Gorj nu le mai "arde" de campania electorala pentru alegerile europarlamentare, cu toate ca majoritatea sunt si sefi de partide. ... Nu au "chef" de europarlamentare Edilii din Gorj nu mai par la fel de dispusi sa se implice in campania electorala:
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru "Gandul", ca poate colabora cu Marian Vanghelie in campania de anul viitor, el apreciind ca acuzatiile lui Miron Mitrea constituie "o parere personala", iar Mitrea nu are nicio legatura cu campania sa, fiind "pe paliere diferite", scrie Mediafax.
radiografia campaniei electorale Campania electorala care tocmai s-a incheiat a adus multe momente tensionate.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
google-analytics.com