Cautare

248 de rezultate pentru "bucovina rogojesti fcm dorohoi" (3.32 secunde)
Profesorii care fac naveta intre Botosani la Dorohoi sint nemultumiti ca Primaria din Dorohoi nu le deconteaza contravaloarea transportului.
Bucovina atrage in fiecare an cu 10-15% mai multi turisti decat in anii trecuti, iar dintre acestia nemtii si olandezii sunt cei mai mari amatori de vizitat plaiuri moldovenesti.
Senatorul Neculai Bereanu a sustinut o declaratie politica, intitulata "Turismul din Bucovina - intre prejudecata si izbanda", pe care o puteti citi in continuare.
Echipa de liga secunda FCM Dunarea a incheiat in genunchi turul de campionat. ... FCM Campina - FCM Dunarea 4-0 (1-0). ... La finalul primei parti a campionatului FCM Dunarea se situeaza pe locul 15, cu urmatoarea linie de clasament:
Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct. ... FCM Resita - Poli Timisoara II 0-0 Si la acest meci remiza nu ajuta pe nimeni.
Comisarul sef Marcel Prichici este noul sef al Politiei Dorohoi. El a obtinut la examenul de joi nota 9.23 si s-a clasat inaintea celuilalt candidat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi.
Comisarul sef Marcel Prichici este noul sef al Politiei Dorohoi. El a obtinut la examenul de joi nota 9.23 si s-a clasat inaintea celuilalt candidat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi.
"Am vazut ce au facut colegii de la PSD la Dorohoi si mi s-a parut ridicol sa speculeze pe seama unor oameni, sa se imbrace in rosu si sa inceapa sa imparta ajutoare", a declarat Rodica Hutuleac, presedintele organizatiei de femei a PD-L, adaugand ca nu s-a impartit niciun ajutor in numele partidului de la putere.
Daniel Liviu Florescu de 30 de ani, din Dorohoi, este acuzat ca ar fi vandut o autoutilitara unui botosanean dupa care, sub pretextul ca vrea sa o repare, a preluat-o si a revandut-o.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul, a salutat, vineri, initiativa Consiliului Judetean Suceava de a lansa proietul "Turism religios in Bucovina", dar a criticat clasa politica pentru ca refuza din "motive mincinoase" sa retrocedeze padurile Bisericii din Bucovina.
Romanii consuma 50% din media europeana Romania detine 60% din rezervele de apa minerala ale Europei, insa romanii continua sa consume in jur de 50 de litri pe an, adica jumatate din media europeana, potrivit unui studiu al producatorului de apa minerala Rio Bucovina.
Mazare del Rio si "un baiat din Dorohoi", alti doi candidati new entry Daca, dupa amiaza, Nastase s-a retras din lupta pentru sefia PSD, ziua a inceput cu doua new entry in topul prezidentiabililor:
"Cind a fost la Dorohoi mi-a zis ca nu a facut controale la Dorohoi si nici nu are de gind sa faca, dar vad ca nu este asa.
Cinci proiecte de importanta majora pentru judet, patru apartinand Consiliului Judetean (CJ), iar unul Primariei Dorohoi, nu pot fi demarate pentru ca nu sunt semnate de toate partile implicate.
Am venit cu modele vechi de ii, din Bucovina, cusute manual, care costa intre 200 RON - 600 RON, veste traditionale, la 300 RON si la 600 RON, opinci de piele, la 80 RON, costume populare din Bucovina, ne-a spus Stela Lucaciu din Scheia, jud.
La targul de Craciun de la MTR o putei gasi si pe Brandusa Gemanaru cu Cozonac de casa din Bucovina. ... Am adus la tandul meu cozonac traditional din Bucovina, la 50 RON kg, care contine nuca, lapte, oua, dar si prajituri de casa:
Nu in ultimul rand, vorbim despre o istorie diferita, avand in vedere cei peste 100 de ani cat Bucovina a stat sub dominatie austro-ungara", a declarat Baisanu.
Dupa 59 de ani, in 1918, Romania”a reusit sa devina Romania Mare in urma unirii cu Basarabia, Bucovina si Transilvania, locuite si ele preponderent de romani. In urma celui de-al Doilea Razboi Mondial, Romania a pierdut insa Basarabia si Bucovina.
4 iulie 2018, Bucuresti) a fost un critic si istoric literar roman, membru de onoare (2001) al Academiei Romane, reputat eminescolog si un fervent aparator si promotor al culturii si civilizatiei romanesti din Bucovina de Nord.
In cadrul targului de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului il gasiti si pe Ion Taran Baciu cu produsele sale din Bucovina. ... costita hituita - la 65 RON/kg, pastrama de curcan si muschiul de Bucovina.
google-analytics.com