Cautare

147 de rezultate pentru "boxerii olteni" (2.95 secunde)
Primul lucru care ar trebui sa dea de gandit este legat de declaratiile oficialilor olteni, care au afirmat ca nu sunt adversari adevarati in locatia anuntata inca din iarna.
Suporterii olteni tin cu Universitatea si Craiova asteapta cu nerabdare inceperea campionatului Diviziei A. In primele cinci etape avem "privilegiul" sa jucam chiar cu granzii Capitalei, Steaua (a), Rapid (d) si Dinamo (a), aceste partide putand fi considerate derbi.
Revenind la olteni, as scrie cateva randuri si despre meciul de la Iasi, Poli - Pandurii 2-1. N-am vazut acest meci la TV, dar am vazut fazele importante, inclusiv golurile.
Si nu oricum, ci intr-un partid mic, dar cu ambitii, dupa cum afirma reprezentantii olteni ai Partidului Alianta Socialista, dar cu functii atat la centru, cat si in teritoriu.
Tinand cont de forma buna demonstrata de olteni in ultimele sase meciuri oficiale, cred ca Universitatea are mari sanse de a termina turul campionatului in partea superioara a clasamentului.
Intr-un final s-a deschis oficial magazinul asteptat de mine si de multimea fanilor olteni, dar condus de un om destul de opac in gandire si fara sa stie ce inseamna comertul.
In plus, dupa cum citim in presa locala, unul dintre jucatorii olteni, Saceanu, zice ca "un asemenea rezultat nu se mai poate repeta"...
Brancusi primea totdeauna cu drag pe olteni; pe Pandrea l-a apreciat in mod deosebit, intuind valoarea intelectuala a acestuia si permitandu-i sa-i spuna "neica".
nimic nu-i poate afecta pozitia, atata vreme cat ea se disputa pe forumuri de discutii limitate la bancuri cu olteni si moldoveni.
Pai, trei goluri ale gazdelor le-au marcat trei olteni, Murgan, Vrajitoarea, Mircea Ilie, iar "Vraja" a fost declarat omul meciului.
Superliga, etapa a 7-a UTA - Craiova 2-1 Au marcat: Otele 9, Postolachi 45 / Iancu 59 Echipele de start: UTA:
Suporterii olteni au fost nemultumiti de faptul ca Marius Croitoru a plecat de la echipa si i-au cerut socoteala finantatorului Adrian Mititelu, care le-a dat o replica.
Si, in ultima instanta, severinenii sunt tot olteni, iar publicul din Craiova mergea din ce in ce mai putin pe "Ion Oblemenco".
La varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, apoi ca ajutor al unchilor sai olteni care vindeau in Piata Vitan.
La varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, apoi ca ajutor al unchilor sai olteni care vindeau in Piata Vitan.
Peste 7600 pachete de tigari si aproximativ 2.400 litri de bauturi alcoolice contrafacute au fost ridicate in vederea confiscarii, in urma descinderii politistilor la locuinta unui cetatean.
Partida Sepsi - FCU Craiova a fost intrerupta din cauza scandarilor xenofobe la jumatatea primei reprize, suporterii olteni au strigat vorbe jignitoare la adresa ungurilor.
Gheorghe, iar Comisia de Disciplina din cadrul FRF a decis ca Sepsi sa castige la "masa verde", dar si sa interzica accesul suporterilor olteni la urmatoarele sase meciuri disputate in deplasare sau pe teren neutru.
U Craiova 1948 a primit trei sanctiuni distincte pentru incidentele de la meciul cu Sepsi, din cadrul etapei cu numarul 23 in Liga 1, oprit din cauza scandarilor xenofobe ale fanilor olteni.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca U Craiova 1948 sa piarda "la masa verde" meciul cu Sepsi, in urma scandarilor xenofobe ale spectatorilor olteni.
google-analytics.com