Cautare

1499 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002" (3.73 secunde)
Sportivii, multipli medaliati, iar unii dintre ei componenti ai loturilor nationale, au fost insotiti de opt antrenori, iar banii pentru cantonament au venit de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS "Petrache Triscu"
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
Sportivii romani medaliati la Campionatele Europene de scrima de la Legnano (Italia) au fost premiati ieri de presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST), Carmen Tocala, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul institutiei.
Baschetul 3×3 are sansa sa devina disciplina olimpica in acest sezon si peste 15 legende ale sportului romanesc, fosti campioni sau medaliati la Jocurile Olimpice, precum si reprezentanti ai generatiei de aur din fotbal, au sustinut aceasta campanie.
Octavian Bellu si Mariana Bitang, cei mai medaliati antrenori din istoria gimnasticii romanesti, au trecut la conducerea lotului olimpic la inceputul anilor ‘90.
Numai ca intentia lui Athanasiu a luat o intorsatura mai mult decat jenibila: profesorii elevilor medaliati la Olimpiada internationala de geografie si-au primit doar jumatate din prima promisa.
in 2002, dupa infiintarea PNA,Moldovan a fost numit procuror-sef al Serviciului Teritorial Oradea.
Universitatii Oradea,2003 • Studiu asupra furnizarii serviciilor sociale locale, Document al Bancii Mondiale, Editura Expert, Bucuresti, 2002, vol.1; • Studiu asupra furnizarii serviciilor sociale locale, Document al Bancii Mondiale, Editura Expert, Bucuresti, 2002, vol.
Autodisponibilizarile au stirnit cel mai mare interes prima data, la sfirsitul anului 2002, cind 7.500 de siderurgisti au decis sa spuna adio locului lor de munca.
Primaria comunei Agigea incheia, in 2002, un contract de proiectare cu firma Irmaris Arhitectural SRL, in vederea realizarii unei piete agroalimentare. Contra sumei de 350 de milioane lei vechi (achitata in patru transe in perioada octombrie 2002-martie 2003), SC Irmaris Arhitectural SRL se obliga sa intocmeasca proiectul cu denumirea:
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Conflictul Basescu-PDL incepe sa semene tot mai mult cu razboiul derulat timp de cateva luni intre Iliescu si PSD, incepand cu vara lui 2002 si terminand cu prima parte a lui 2003.
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. ... 218/ 23 aprilie 2002, publicata in M.O. ... 305 din 9 mai 2002).
Pe de alta parte, documentarea pe care am realizat-o mi-a relevat o situatie total necorespunzatoare privind reglementarea in acest domeniu, datand inca din anul 2002, cu consecinte care se inscriu in linia generala a regresului industriei romanesti.
Contracte de vanzare-cumparare anulate de instanta Potrivit SC ROMINSOLV, societatea BDJ SA a fost radiata din Registrul Comertului in urma fuziunii cu SC RECONVERSIA SA Podari, in octombrie 2002.
Nemultumiti ca din 2002 si pana in luna august a acestui an ALPRO nu si-a respectat promisiunile de a investi in zona si de a demara un program turistic concret, prin constructia de casute sau spatii de cazare si alimentatie, consilierii locali din Schela au votat acum cateva zile renegocierea contractului de concesiune a unei parti din teritoriul comunei.
Dupa o perioada relativ calma a anilor '90, Romania a inregistrat, incepand din 2002, o crestere spectaculoasa a pretului la proprietati.
"Alesele " sunt SC Alt Univers 2002 SA si SindServ SA, infiintate de sindicatele Electrica Societatea Electrica SA a organizat, in urma cu mai bine de o saptamana, o licitatie prin care activitatea de citire a contoarelor a fost oferita pe tava unor firme controlate de sindicate.
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
La standul Co & Co Consumer 2002, firma importatoare de produse din medicina traditionala chineza, dar si distribuitoare, din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse extrem de cautate.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
google-analytics.com