Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina" (7.65 secunde)
Drumul va fi construit pe patru benzi, va avea doua parcari uriase pentru tirurile Ford si se va intinde de la DN 6 (inainte de Carcea) si pana la intersectia cu DN 65 - Craiova-Slatina.
Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta. Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr.
Politistii din cadrul Formatiunii de Investigare a Fraudelor Slatina si Biroului de Politie Rutiera Slatina au oprit ieri in trafic, pe strada Constantin Branconveanu, din municipiului Slatina, un autoturism, condus de B.M., de 23 de ani, din aceeasi localitate.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. ... Cele doua persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina pentru acordarea ingrijirilor medicale.
Formatia ALRO Slatina continua seria meciurilor de verificare in aceasta saptamana. Elevii lui Daniel Mogosanu vor sustine astazi, in deplasare, de la ora 12.00, un joc amical, in compania colegei de serie CSM Valcea.
Formatia ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 12.00, la Deveselu, un joc de verificare in compania divizionarei C FC Caracal, acesta fiind primul test sustinut de elevii lui Daniel Mogosanu de la revenirea in tara.
Angajatii de la ALRO Slatina isi striga disperarea in strada. Sindicalistii din industria aluminiului protesteaza la fereastra Ministerul Energiei dar si in fata Guvernului fata de cresterea preturilor la energie, care au determinat societatea sa isi reduca activitatea.
Scumpirea energiei se tranforma in somaj la combinatul ALRO Slatina. Din cauza costurilor ridicate la energia electrica, doua hale au fost inchise, iar activitatea uzinei s-a redus cu 40 de procente.
O noua campanie electorala cu bataie si focuri de arma a avut loc vineri, in comuna Colonesti, judetul Olt.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, s-a intalnit, joi, la Slatina, cu prim-vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, si cu liderul organizatiei judetene a PD-L, Darius Valcov, carora le-a cerut sa se implice in detensionarea situatiei de la Ganeasa.
Buimacite precum vacile scapate pe strada mare, printre masini, in lipsa ogoarelor pe care zburda de cand se stiu, tractoarele care i-au adus pe fermieri la Slatina, la protestul "Asa nu se mai poate!", dormiteaza alene, incolonate strans pe o banda a cochetei strazi, cu gazon si stropitoare, din fata institutiei.
Sosit in iarna la FC Olt Slatina, fundasul central Cosmin Crusoveanu pare sa-si fi gasit locul in formatia lui Dan Oprescu. ... In programul divizionarei secunde FC Olt Slatina mai figureaza doua partide de verificare pana la inceperea returului.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Un adolescent de 16 ani a lovit aseara cu bicicleta doi pietoni care se aflau pe marginea soselei in comuna Fageletu din Judetul Olt. ... Ambele victime a fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului Slatina.
Mihai Nita, candidatul PD-L Olt pentru postul de senator in Colegiul nr.1, a fost reclamat de adversari de la PNL si PSD la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si la BEJ, pentru discursul folosit in campanie. Purtatorul de cuvant al PNL Olt, Cristian Bircea, a declarat:
Biroul Permanent Judetean al PSD Olt a decis vineri suspendarea senatorului Ion Toma (foto dreapta) din partid, hotararea urmand sa fie inaintata conducerii centrale a partidului impreuna cu propunerea de excludere a acestuia din partid.
Câtiva dintre fermierii din judetul Olt au iesit miercuri în strada cu utilajele agricole pentru a solicita autoritatilor statului scaderea pretului la pompa al motorinei folosite de producatorii agricoli.
Senatorul de Olt Darius Valcov s-a implicat cu mult suflet in campania publica ce vizeaza colectarea de carte romaneasca pentru a fi donata bibliotecilor si scolilor romanesti din Gagauzia.
Procurorii DIICOT - Servicul Teritorial Craiova au emis, joi noapte, dupa audieri, ordonante de retinere pe 11 persoane, printre care doi politisti si un jandarm, care se ocupau cu camataria in judetul Olt.
Doua persoane au murit, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc, sambata, pe DN 64, in localitatea Brancoveni, judetul Olt, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a izbint frontal de un pom, transmite Mediafax.
google-analytics.com