Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina" (3.17 secunde)
DGFP Olt il va avea ca director coordonator pe Victor Mitran (77 de puncte), iar in Mehedinti seful Fiscului va fi Gabriel Durac (76,75 puncte).
Oltul, imbujorat Alianta PSD+PC a obtinut, la nivelul judetului Olt, potrivit presedintelui BEJ Olt, Gheorghe Biolan, 47,04% dintre voturile valabil exprimate, clasandu-se pe primul loc, informeaza corespondentul NewsIn.
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani. ... trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
Dupa ce vineri filiala Olt l-a suspendat si a propus excluderea sa, azi, Biroul Permanent a discutat cazul sau. ... Ion Toma, senator si vicepresedinte PSD a fost suspendat vineri din partid de filiala Olt pe motiv ca nu si-a platic cotizatia si nu s-a implicat in activitatea organizatiei.
Contractul de finantare "Reabilitarea si modernizarea drumului judetean 648, limita judetului Valcea - Vitomiresti" va fi semnat astazi de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADRSV) Oltenia si Consiliul Judetean Olt.
La cat folosim noi 'motoarele', nu cred ca era nevoie de impunerea unei astfel de taxe", au spus nemultumiti mai multi motociclisti din Olt. Opinia acestora este impartasita si de vicepresedintele clubului de motociclism din Olt.
Directia Generala a Finantelor Publice Olt a incasat in iulie cu 8,57 procente mai putin fata de aceeasi perioada a anului 2009.
Divizionara secunda FC Olt a inceput de ieri-dimineata pregatirile pentru returul campionatului, sub comanda lui Dan Oprescu, la primul antrenament, desfasurat de dimineata la stadionul din Piatra Olt, aparand cateva nume noi fata de prima parte a campionatului. ... Lotul lui FC Olt a fost compus din:
Seful statului a intervenit in direct intr-o emisiune in care seful Executivului s-a referit, in contextul unei discutii privind grupuri de interese, la o nota semnata de Basescu pe un memoriu adresat in primavara anului 2006 ministrului Economiei, conservatorul Codrut Seres, prin care cerea o rezolvare legala si "in interesul economiei nationale" a unei probleme legate de furnizarea de energie catre compania ALRO.
Afirmatiile presedintelui au venit in contextul in care premierul Tariceanu a declarat, la emisiunea de la postul public de televiziune, ca presedintele Basescu si-a depasit atributiile cand a decis sa adreseze ministrului Economiei o recomandare referitoare la compania Alro.
FC Olt si CSM Valcea, gata sa continue ascensiunea Celelalte trei formatii din Oltenia sunt pregatite sa continue seria rezultatelor bune. Daca ALRO Slatina va contabiliza trei puncte fara sa "transpire", Ariesul Turda retragandu-se din campionat, cealalta formatie de pe malul Oltului va cauta victoria in deplasare.
Duminica au fost organizate alegeri partiale in mai multe localitati din Romania, printre care fiefurile cele mai importante au fost Alexandria, acolo unde miza a fost preluarea locului lasat liber de Liviu Dragnea la Consiliul Judetean Teleorman, si Slatina, unde scopul candidatilor a fost obtinerea conducerii primariei locale.
Slatina are, de ieri, un complex Ford (showroom si service, de 364 si, respectiv, 396 mp).
Ofertele agentiilor de turism din Slatina pentru o vacanta în luna septembrie vin cu preturi chiar si cu 35% mai mici decât în vârful de sezon.
Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Firmele care vor investi in extinderea afacerilor sau deschiderea unor unitati in Slatina, creand astfel noi locuri de munca, ar putea beneficia de facilitati fiscale raportate la valoarea investitiei si domeniului de activitate. Anuntul privind facilitatile fiscale pentru investitori a fost facut ieri de primarul municipiului Slatina, Darius Valcov.
Pirelli, companie care detine 24 de unitati de productie in 12 tari, printre care si Romania (doua fabrici, ambele la Slatina), este din nou lider mondial anual, a patra oara consecutiv, in zona Piese Auto si Anvelope a indicilor Dow Jones Sustainability Europe si Dow Jones Sustainability World, au anuntat, in 9 septembrie, SAM si Dow Jones Indexes, care evalueaza activitatile marilor producatori la nivel mondial in functie de o multime de criterii cu caracter tehnic, ecologic, social, de management al riscurilor si de eficienta energetica.
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... Dovada sta faptul ca duminica, la Ianca (judetul Olt), locul de nastere, va fi inaugurata o baza sportiva ce va purta numele "Sebastian Domozina".
Printre societatile vizate de AVAS se numarara nume cunoscute, precum SC Farm Hepites SA Galati, SC Salvosid SA Galati, SC Prollcef SA Sendreni, SC Agrotec Tecuci, SC Seredile SA Galati, SC Regal SA Galati si SC ICEPRONAV SA Galati.
Cele sapte sucursale si agentii ale Bancii Comerciale Române (BCR) din judetul Olt au fost calcate zilele trecute de inspectorii pe relatii de munca ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), într-o campanie dispusa de Inspectia Muncii Bucuresti.
google-analytics.com