Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina" (2.68 secunde)
Autoritatile locale din Slatina au decis sa o "ingroape" pe ALRO si sa inceapa o colaborare cu FC Olt, urmand sa asigure doar infrastructura, partea financiara revenindu-le conducatorilor alb-visinii.
Olt-News.ro informeaza: ... Conducerea PSD Slatina a decis joi seara, conform presedintelui organizatiei Marius Oprescu, excluderea din partid a senatorului Ion Toma, hotararea fiind adusa la cunostinta BPJ al PSD Olt in sedinta de vineri si transmisa BPN pentru confirmare.
La numai doua luni de la numirea sa in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Alro, Pierre Baillot a demisionat. ... Situatie tensionata la Alro Slatina.
Conducerea companiei Alro Slatina a anuntat inceperea unui program de disponibilizare a 493 de salariati, care trebuie sa se incheie pana in iulie.
Recentele disponibilizari anuntate de conducerea Alro, in urma carora aproape 500 de salariati ar putea ramane fara serviciu din august, au incins din nou spiritele la societate. Sindicalistii de la "Solidaritatea" au chemat saptamana trecuta conducerea Alro in instanta.
Societatea Alro Slatina este actionata in instanta pentru neres-pectarea prevederilor legislative din Codul Muncii. Potrivit unor surse din unitate, Sindicatul Alroproduct a depus ieri la Tribunalul Olt o cerere de chemare in judecata.
Grupul olandez Vimetco, actionarul majoritar al producatorului de aluminiu Alro Slatina, analizeaza disponibilizarea, anul viitor, a 1.200 de salariati si reducerea cu 50% a productiei, in paralel cu alte masuri de diminuare a costurilor cu materiile prime, a anuntat, vineri, compania romaneaca.
Conducerea societatii Alro Slatina pe de o parte cheltuieste bani pentru modernizarea vilei de protocol de la Izvorani, judetul Ilfov, iar pe de alta se pregateste sa dea oamenii afara.
Recent intors de la Zurich, directorul general al societatii Alro Slatina, Gheorghe Dobra, le-a comunicat vineri sindicalistilor ca patronatul vrea sa scape de inca 400 de angajati.
Formatia ALRO Slatina a facut ieri-dimineata o scurta "plimbare" ... Daniel Mogosanu a afirmat ca ALRO Slatina nu trebuie confundata cu Universitatea Craiova, chiar daca in lotul sau sunt noua fosti jucatori ai Stiintei si ca isi doreste sa inceapa returul cu rezultate pozitive.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Patronul societatii Alro Slatina, Vitaly Machitsky, este asteptat astazi la Slatina.
Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE), Nicolae Opris, a declarat joi ca s-a intalnit dupa iulie 2005 cu fostul ministru al Economiei Codrut Seres si consilierul prezidential Theodor Stolojan, iar discutia a vizat si contractul dintre Energy Holding si Alro Slatina.
Cele mai mari caderi au fost înregistrate de SIF Oltenia si Alro Slatina. ... Alro Slatina - 805 milioane de euro si SIF Oltenia - 129 de milioane de euro.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Aproximativ 100 de persoane din sindicatul Solidaritatea de la Alro Slatina au protestat ieri pe platoul din fata cladirii administrative a fabricii.
Vicepresedintele PSD Ion Toma a fost sanctionat de conducerea organizatiei Olt pentru ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL Mihai Nita sa nu se inscrie in PSD, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.
Sase primarii si Consiliul Judetean Olt se afla pe lista codasilor in evidentele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. ... Primarii din sase localitati si conducerea Consiliului Judetean Olt nu s-au hotarat pe care dintre angajati sa-i dea afara si pe care sa-i opreasca.
Ion Toma a fost exclus din PSD Slatina. Vicepresedintele PSD senatorul Ion Toma a fost exclus din organizatia social-democrata Slatina, presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, sustinand ca motivele deciziei sunt "interne".
google-analytics.com