Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina olt" (2.81 secunde)
Formatia ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 12.00, la Deveselu, un joc de verificare in compania divizionarei C FC Caracal, acesta fiind primul test sustinut de elevii lui Daniel Mogosanu de la revenirea in tara.
Angajatii de la ALRO Slatina isi striga disperarea in strada. Sindicalistii din industria aluminiului protesteaza la fereastra Ministerul Energiei dar si in fata Guvernului fata de cresterea preturilor la energie, care au determinat societatea sa isi reduca activitatea.
Scumpirea energiei se tranforma in somaj la combinatul ALRO Slatina. Din cauza costurilor ridicate la energia electrica, doua hale au fost inchise, iar activitatea uzinei s-a redus cu 40 de procente.
Consilierii judeteni ai PD, PNL, PRM si PC Olt au absentat ieri de la sedinta lunara a institutiei, intr-o prima actiune care face parte din planul sefilor celor patru partide de a-l schimba din functie pe presedintele Jenel Copilau.
Conditiile economice drastice au lovit in randul salariatilor cu venituri foarte mari din judetul Olt. In Olt, exista patru persoane a caror indemnizatie de somaj depaseste 1.200 de lei.
Oierii din Olt sunt obligati de normele Uniunii Europene sa-si identifice animalele, altfel nu vor mai putea sa le comercializeze in piete. ... Potrivit evidentelor Oficiului pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie (OARZ) Olt, in judet exista aproximativ 85.000 de miei.
Administratiile locale din Olt au intocmit proiecte declarate eligibile in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, fapt care claseaza judetul pe locul doi la nivel national in privinta atragerii fondurilor europene.
Cele sapte sucursale si agentii ale Bancii Comerciale Române (BCR) din judetul Olt au fost calcate zilele trecute de inspectorii pe relatii de munca ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), într-o campanie dispusa de Inspectia Muncii Bucuresti.
Drumul va fi construit pe patru benzi, va avea doua parcari uriase pentru tirurile Ford si se va intinde de la DN 6 (inainte de Carcea) si pana la intersectia cu DN 65 - Craiova-Slatina.
Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta. Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr.
Politistii din cadrul Formatiunii de Investigare a Fraudelor Slatina si Biroului de Politie Rutiera Slatina au oprit ieri in trafic, pe strada Constantin Branconveanu, din municipiului Slatina, un autoturism, condus de B.M., de 23 de ani, din aceeasi localitate.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. ... Cele doua persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina pentru acordarea ingrijirilor medicale.
FC Olt si CSM Valcea, gata sa continue ascensiunea Celelalte trei formatii din Oltenia sunt pregatite sa continue seria rezultatelor bune. Daca ALRO Slatina va contabiliza trei puncte fara sa "transpire", Ariesul Turda retragandu-se din campionat, cealalta formatie de pe malul Oltului va cauta victoria in deplasare.
"Am ales acest nume al declaratiei mele de astazi, inspirat fiind de un articol cu acelasi titlu, formulat recent de laureatul Premiului Nobel pentru Economie, din anul 2002, economistul american Joseph Stiglitz.
din Craiova la Campionatul National pentru Copii, categoriile C1 (nascuti in anii 1999-2000), C2 (nascuti in anii 2001-2002) si C3 (nascuti in anii 2003-2004). ... Cei cinci medaliati cu bronz de la LPS "Petrache Triscu"
Dupa aproximativ o luna de cand Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a dat startul la depunerea cererilor pentru plata pe suprafata, subventie care se acorda in sectorul agricol, 15.106 fermieri din Olt au depus dosarele la centrele locale ale Agentiei din judet.
40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
Aici, dar si in Draganesti Olt, unde a avut loc scandalul trupele speciale ale politiei au fost mobilizate toata noaptea. Incaierarea a inceput intr-un bar din Draganesti Olt. ... La Draganesti Olt, politistii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a intamplat.
Sidex Galati, desi societatea figureaza pe lista datornicilor cu 2.018,23 miliarde de lei, pentru care s-a hotarit aminarea datei de achitare, Santierul Naval Constanta, Uzinele Sodice Govora, Alprom Slatina, Alro Slatina, Fabrica de Scule Risnov, IUG Craiova, Nicolina Iasi.
Societatea Pret Variatie ————————————————————————————————————————— SIF Oltenia 4,44 lei/actiune +2,78% —————————————————————————————————————————Automobile Craiova 40,8 lei/actiune -11,3 %—————————————————————————————————————————Alro Slatina 11 lei/actiune +4,76 % —————————————————————————————————————————Altur Slatina 0,231 lei/actiune +6,49 %—————————————————————————————————————————Santierul Naval Orsova 20,5 lei/actiune -2,38 %—————————————————————————————————————————Oltchim Râmnicu Vâlcea 0,955 lei/actiune +12,35%—————————————————————————————————————————Electroputere Craiova 1,4 lei/actiune 0% —————————————————————————————————————————
google-analytics.com