Cautare

2501 de rezultate pentru "aura calin" (3.56 secunde)
Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Profesorul universitar doctor Vladimir Belis, o autoritate in domeniul medicinei legale, face proba ca nu expunerea la frig, ci paraplegia, adica paralizia totala, este cauza mortii studentei Aura Ion.
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani. ... Aura Calina, care, desi a implinit 40 de ani, nu-si arata deloc varsta.
Ponta, despre Aura Vasile:
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Aura Casaru, Project Administrator la Zestrea Bisoceana din Buzau, creeaza opinci din piele de diferite marimi si culori pe care le puteti gasi zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
"Doctorii au omorat-o pe Aura" Vadit emotionat in fata tragediei care a impresionat o lume intreaga, un medic din Bucuresti a asternut cateva ganduri sincere despre moartea Aureliei Ion, studenta care isi dorea sa fie un doctor renumit. ... "Exista oameni vinovati pentru faptul ca Aura a murit.
Aura Ion, citat emotionant pe Google Plus, de Ziua Nationala Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a postat pe reteaua de socializare Google Plus un citat emotionant.
Aura Vasile (PSD): ... Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marti ca Jeffery Franks este "diavolul cu pantofii gauriti", trimis pentru a distruge poporul roman.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
O alta diva expirata, Aura Vasile de la PSD, a simulat o trecere la dusmanul pe care il infiereaza cu manie proletara specifica de atata amar de vreme. ... Uneperistii au pierdut in cocul duduii Aura un bun antidot impotriva celor care ii cauta de bube-n cap.
Primul zbor, prima misiune umanitara la care Aura, frumoasa studenta in anul V la Institutul Medico-Militar, visase de atata amar de vreme i s-a aratat luni.
Orice corp are o aura. Si exista un aparat de fotografiat special, cu care se poate vizualiza aura tuturor obiectelor, plantelor si animalelor, inclusiv a omului, bine- inteles. Cu ajutorul lui, am fotografiat aura unui telefon mobil, inainte si dupa introducerea dispozitivului meu in carcasa.
Aura Radu, Sales Manager la crama Viisoara, participa in acest week-end la Targul de Turism de la Romexpo. ... Intrebata care sunt cele mai cautate sortimente de vinuri, Aura Radu a precizat:
Lovit de amnezie selectiva, presedintele organizatiei, Ion Calin, reclama migrarea primarilor "rosii" catre partidele Aliantei DA. ... 249/2006, par sa se fi transformat intr-un adevarat cosmar pentru seful pesedistilor doljeni, deputatul Ion Calin.
"Traian Basescu nu respecta legea!", declara Calin Popescu-Tariceanu, citat de Deutsche Welle. ... Pentru ca romanii voteaza umoral, nu rational, orice argument este receptat in functie de aura subiectului. Klaus Johannis are o aura foarte buna si acesta este cel mai solid contraargument impotriva rationamentul presedintelui Basescu.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... In 6 aprilie 2006, presedintele declara, intr-o emisiune televizata, ca regreta numirea lui Calin Popescu Tariceanu in functia de prim-ministru.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
Declaratia politica sustinuta de Calin Popescu Tariceanu in Parlament n-a starnit prea mare taraboi mediatic si politic. ... Calin Popescu Tariceanu a intervenit tocmai cand scandalul era pe sfarsite, epuizat politic si mediatic.
Aurora Hodut, Calin Hodut si fetita lor Mara au plecat spre infinit. Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers.
google-analytics.com