Cautare

62366 de rezultate pentru "antena 3 stiri din data 30 01 2011" (6.54 secunde)
Iosif Buble (foto), reporter la Antena 3, arunca o fumigena pe blog:
In cursul anului 2010 si luna ianuarie 2011, la nivelul Sectiei 24 Politie au fost inregistrate un numar de cinci plangeri penale privind furturi din locuinta, avand ca mod de operare inducerea in eroare a partilor vatamate, persoane in varsta, de catre autori care, sub pretextul unei presupuse inundatii in locuinta de domiciliu a victimelor, patrundeau in interior de unde sustrageau bani.
In 2011 s-a incheiat epoca pilelor si a nepotismelor, exemple fiind un bacalaureat corect, clasificarea universitatilor si ierarhizarea programelor de studii, iar exigenta privind frauda va continua in 2011, dar au fost si nerealizari care tin de lipsa banilor, a declarat ministrul Daniel Funeriu.
DeCeNews.ro informeaza :"Burlacita" Bianca Dragusanu, pe punctul de a fi data afara de la Antena 1 Bianca Dragusanu risca sa-i fie reziliat contractul cu Antena 1.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
In primele 3 zile ale intervalului ploile vor fi posibile doar izolat, dar in data de 8 mai, trecator, vor fi averse slabe. Probabilitatea pentru ploi locale, posibil insemnate cantitativ, va creste dupa data de 12 mai si se va mentine ridicata pana la sfarsitul intervalului.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 12:15, poltisti din cadrul Sectiei 9 l-au prins in flagrant pe T.
Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? Ati merge pe varianta unui deficit mai mic de 3%, sau mai mare?
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a doua.
Calendarul anului politic 2011. Perioada ianuarie -iunie 2011 Fara a fi unul electoral, anul care se apropie de sfarsit a fost unul dintre cei mai agitati ani, din punct de vedere politic, de dupa 1989.
Revolutia eBook inghite cartile si scoate biblioteca din casa. ... Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Guvernatorul BNR a declarat ca majorarea TVA va duce in prima runda la o crestere a preturilor cu 3%, iar in a doua-cu 1%.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, o interventie la dezbaterile privind Bugetul pe 2011, pe care o puteti citi in continuare.
Ministerul Mediului propune o crestere a taxei de prima inmatriculare care sa fie valabila incepand cu anul urmator, motivata, potrivit ministrului Laszlo Borbely, de obligativitatea taxarii masinilor Euro 5, scutite pana in 2011.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Vlad Barza) Ne indreptam spre o lume in care mai toate aparatele din jurul nostru vor fi conectate la internet si vor comunica intre ele, dar ne asteapta si inventii trasnite, la limita dintre realitate si SF, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, Pablos Holman, hacker, inventator si antreprenor.
In calcul au fost luate 9 femei din PSD, 2 din PNL, 2 din PD, 5 din PUR si 3 din PRM.
Imediat dupa postarea pe site-ul cotidianului, stirea a fost preluata de Antena 3, televiziune care mi-a solicitat o interventie telefonica pentru a transmite informatiile pe care le detineam la acel moment.
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook.
Sunt convins ca mintile luminate din mass media vor gasi o cale de scapare si o vor intoarce din condei. ... Sa ne bucuram, sarcina fetitei din Piatra Soimului decurge normal!
google-analytics.com