Cautare

62366 de rezultate pentru "antena 3 stiri din data 30 01 2011" (4.03 secunde)
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor- Politia Sectorului 3, in urma cercetarilor, au depistat faptul ca doi cetateni straini cu identitate necunoscuta, prezentandu-se sub identitatile de A.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva lui C. Marius de 38 de ani, din Bucuresti, sub aspectul săvarsirii infractiunii de emitere a unei file cec fara a fi completata la rubricile cu caracter esential.
Depreciere din interior sau din exterior? ... Din ambele zone. ... Da, pentru ca e clar ca unii au fost platiti mai mult decat trebuie, nu din motive de concurenta, ci pentru fidelizarea constiintei. ... M-a amuzat declaratia lui Stelian Tanase ca se vor aplica standardele BBC in 2011.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
La data de 20 ianuarie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie i-au identificat si prins pe N.
BNR ieftineste creditarea In sedinta din 2 Noiembrie 2011, Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat reducerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 6,00 la suta de la 6,25 la suta pe an incepand cu data de 3 noiembrie 2011 si gestionarea adecvata a lichiditatii din sistemul bancar.
La data de 27.06.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale ai Sectiei 23 Politie, cu sprijinul Sectiei 21 Politie, i-au identificat pe C.
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
Productiile agricole record ale lui 2011 care au contribuit, decisiv, la cresterea economica din acest an au toate sansele sa nu se mai repete la anul si sa puna in pericol fragila crestere economica de 2% anuntata de Guvern. ... "2011 arata foarte prost din cauza secetei din tara.
Fondul Monetar International (FMI) estimeaza ca economia romaneasca va reincepe sa creasca puternic din 2011, an pentru care prevede un avans al PIB de 5%, dupa doi ani de restrangere a consumului si de crestere a somajului.
Senatul a aprobat ieri, cu 86 de voturi pentru, doua impotriva si doua abtineri, proiectul de buget al forului, care este cu aproximativ 30% mai mare decat cel de pe anul precedent si prevede majorari salariale in medie de 14%.
In perioada 2008-2011, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a cheltuit, prin "fondul la dispozitia presedintelui", aproape 5,4 milioane de euro, ceea ce inseamna, in medie, aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare zi lucratoare, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata de Ion Branescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Arges, CCIR, Camerelor de Comert si Industrie Judetene si Uniunii Camerelor Bilaterale.
Messi a fost cel mai bun marcator din Liga Campionilor, cu 12 reusite, si a inscris 31 de goluri in campionatul Spaniei in sezonul 2010-2011. In sezonul 2011-2012 a punctat de 17 ori in campionat si de sase ori in Liga Campionilor.
1, 2 si 3 din Legea nr.263/2010, reducerea varstei standard de pensionare cu 13 ani si raportarea pentru calculul pensiei la un stagiu de cotizare de 25 de ani”.
BILANT Ce au facut guvernantii in anul 2011:53 km de autostrada, trei stadioane si un pasaj Inaugurarea a 53 de kilometri de autostrada, construirea a trei stadioane si terminarea pasajului Basarab. Acestea sunt principalele realizari ale guvernantilor in anul 2011.
Anul media 2011: ... Facebook, crestere de 53% si scadere a postarilor in blogosfera Conform indexului Zelist, anul 2011 s-a dovedit a fi un an bun pentru presa online, aceasta inregistrand o crestere de aproximativ 50%.
Nu a fost nevoie decat de un spot de 30 de secunde cu imagini reale cu catei care traverseaza regulamentar, pe trecerea de pietoni, pentru ca o lume intreaga sa reactioneze la unul dintre cele mai creative mesaje de educare lansate de Politia Rutiera Romana.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
google-analytics.com