Cautare

3984 de rezultate pentru "adrian mutu" (2.76 secunde)
Tehnicianul a explicat de ce nu a ajuns pe banca Rapidului si l-a intepat pe Adrian Mutu, actualul tehnician al giulestenilor.
Dani Coman, presedintele clubului Hermannstadt, din Liga 2, a declarat ca viseaza sa revina la Rapid din postura de conducator si a avut numai cuvinte de lauda pentru antrenorul Rapidului, Adrian Mutu.
Adrian Mutu FC U Craiova: Popa - Paramatti, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Negru, Baeten, Van Durmen, Sidibe - Bauza, Compagno;
Rapid este la un pas de barajul pentru Conference League, iar Adrian Mutu pregateste deja sezonul viitor. Antrenorul giulestenilor a anuntat ca mai are nevoie de jucatori pentru ca echipa sa sa fie mai buna in campionatul viitor.
Jucatorul a fost antrenat de Adrian Mutu la echipa nationala de juniori, iar acum are ca obiectiv calificarea in play-off.
Si Adrian Mutu a fost suparat dupa ce Rapid a pierdut al doilea meci la rand dupa esecul suferit in fata FCSB-ului.
Si Adrian Mutu a oferit mai multe declaratii la finalul meciului. Antrenorul Rapidului a parut suparat si a spus ca este dificil ca echipa lui sa treaca peste o astfel de infrangere.
Rapid s-a impus cu 3-1 in derby-ul cu Petrolul, la finalul caruia Adrian Mutu (43 de ani) a facut un anunt important.
Eduard Stancioiu (41 de ani) a renuntat la postul de antrenor secund la Rapid, desi facea parte din staff-ul lui Adrian Mutu (43 de ani), dupa ce suporterii giulesteni au acuzat trecutul stelist al fostului goalkeeper.
Adrian Mutu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca nu il impresioneaza seria de victorii pe care a inregistrat-o de cand a fost numit pe banca Rapidului si ca echipa sa trebuie sa fie atenta in meciul cu Chindia.
Adrian Mutu a recunoscut ca egalul este rezultatul corect si ca are asteptari mari pentru restul sezonului regulat, dupa ce echipa se va intari in perioada de transferuri din iarna.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi. ... Scorul obtinut de Adrian Nastase la Satu Mare, 61%, este cel mai bun din tara, dupa Botosani unde presedintele PSD a fost votat de 68% dintre alegatori.
Cu acelasi prilej, Diaconescu a comentat scandalul mostenirilor controversate ale liderului social-democrat Adrian Nastase ca fiind o problema pentru care seful formatiunii politice de opozitie este de dorit sa-si asume rolul de a o solutiona.
Procurorii au dispus trimiterea în judecata a fostului premier Adrian Nastase, acuzat de dare de mita, si a fostului presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB), Ioan Melinescu, acuzat de luare de mita, divulgare de informatii si sustragere sau distrugere de înscrisuri.O ancheta deranjantaPe baza probelor de la dosar, procurorii anticoruptie au stabilit ca, în cursul lunii noiembrie 2000, Ioan Melinescu, în acea perioada membru al Plenului Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, l-a contactat prin intermediul lui Ristea Priboi pe deputatul Adrian Nastase, caruia i-a comunicat ca în cadrul institutiei în care îsi desfasura activitatea se afla în lucru, cu propunere de informare a Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, o lucrare având ca obiect depunerea în contul Danei Nastase de la Creditanstalt Austria (în prezent HVB Bank) a sumei de 400.000 de dolari.
Puteti citi in continuare partea a treia a intervicului cu ADRIAN NASTASE, din Evenimentul Zilei. ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Sa fim solidari cu Nastase, chiar daca va fi condamnat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca partidul trebuie sa fie solidar cu Adrian Nastase in cazul in care va fi condamnat in dosarul "Matusa Tamara" si ca nu e cazul sa i se ceara acestuia autosuspendarea din formatiune.
Nu numai Adrian Nastase, ci si alte minti stralucite au avut probleme cu legea, ajungand in inchisoare.Unii au stat in puscarie perioade mai mari sau mai mici Adrian Nastase Ramane un mister motivul real pentru care justitia controlata de Traian Basescu l-a aruncat in inchisoare pe Adrian Nastase.
ADRIAN NASTASE implineste 64 de ani. Familia, in vizita la Jilava Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani. ... Familia fostului premier urmeaza sa-l viziteze pe Adrian Nastase in inchisoare.
ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase. ... Adrian Nastase e supus unei vindicatii sinistre - la fel si Nelu Muresan, pe care nemernicii il vor mort in inchisoare.
UPDATE Cat va sta Adrian Nastase la puscarie. ... "Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian".
google-analytics.com