Cautare

3985 de rezultate pentru "adrian mutu" (3.53 secunde)
Formatia Cesena, cu Adrian Mutu titular, a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-0, de Cagliari, in etapa a 28-a a campionatului Italiei. ... Adrian Mutu a jucat pana in minutul 72, insa evolutia sa a fost destul de stearsa.
Chivu ar putea ajunge la echipa lui Mutu, Ajaccio Fundasul formatiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio, scrie site-ul italian sportevai.it.
Cornel Dinu (73 de ani) a vorbit despre situatia de la echipa nationala, unde s-a scris in ultimul timp ca ar putea ajunge ca si colaborator al lui Adrian Mutu.
Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a prefatat confruntarea cu Universitatea Craiova, de duminica, 31 iulie. ... Mutu a precizat ca are nevoie de transferuri importante.
Adrian Mutu (43 de ani) a rememorat un moment amuzant in care l-a suparat pe marele Danut Lupu (55 de ani), pe vremea cand ambii erau jucatori. Mutu era la FC Arges, iar Lupu, la Rapid.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Atacantul echipei AC Cesena, Adrian Mutu, a declarat ca formatia sa merita sa ramana in Serie A si isi doreste sa castige urmatorul meci din campionat, cu AS Roma.
Fanii lui Ajaccio in DELIR dupa ZEUL Mutu! ... In replica, Adrian Mutu a tinut sa le multumeasca suporterilor pentru sprijin si a postat o poza cu care a reusit sa ii cucereasca pe ultrasi.
Doar unul dintre cei sapte internationali a jucat in etapa a 25-a, fiind vorba de Adrian Mutu (foto), noteaza romaniansoccer.ro. ... Mutu a jucat pana in minutul 60, cand a fost inlocuit cu Rossi.
Pentru Romania au inscris Mutu ‘68 (penalti) si Chipciu ‘90+2, iar pentru Ungaria au marcat Vanczak ‘16 si Dzsudzsak ‘71 (penalti).
Gabriel MUTU, primarul Sectorului 6, Prof. ... Emil IVANESCU, Vicepresedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania Filiala Bucuresti, cat si, din partea administratiei locale a Sectorului 6, Marcel BERA, Arhitect Sef si Adrian VIGHECIU, Administrator Public.
Mutu, prezentat la Rapid: ... Daca trebuie sa pup steagul, il pup, invat si imnul" Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca noul antrenor al Rapidului.
Am crezut ca, fiind crescuti alaturi de Stelea, Hagi, Popescu, Adrian Ilie sau Viorel Moldovan, Lobont, Chivu, Mutu sau Marica, le vor calca automat pe urme fotbalistilor poleiti cu aur la Mondialele din Italia, SUA si Franta, ori la Europenele din Anglia si Belgia, si Olanda.
Mafia a scapat - ramane Adrian Nastase sa achite nota?
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Forlan, Cavani, Suarez sau Caceres au venit in Romania pentru a se bate, amical, cu Mutu si Chiriches, ceea ce inseamna ca, in sfarsit, FRF a facut un contract de meci profesionist.
MUTU A RATAT RECORDUL LUI HAGI! Mutu a asteptat acest meci ca sa-l egaleze pe Hagi la numarul de goluri pentru nationala, 35. ... "Mutu a incercat sa dea absolut totul, cum face si Cavani la Uruguay, ati vazut, s-a aparat.
Despre Mutu, selectionerul e de parere ca: "Mutu n-a jucat in ultimul timp, a fost accidentat, era mai greu sa-l chem dupa o luna in care nu a jucat la echipa de club in mod constant.
Mutu a fost blocat de Kiraly in doua rinduri, insa marea noastra problema, fazele fixe, ne-au costat din nou. ... Romania a revenit in joc prin golul inscris din penalty de Mutu (71), dar dupa doar 3 minute, Goian faulteaza in careu si Dzsudzsak nu ne-a iertat, 2-1.
google-analytics.com