Cautare

3984 de rezultate pentru "adrian mutu" (8.52 secunde)
Mutu a semnat cu ASA! ... N-au fost banii primul criteriu UPDATE 22:00 Transferul lui Adi Mutu la ASA Targu Mures a fost anuntat pe site-ul oficial al clubului. UPDATE 20:25 Adi Mutu va pleca luni, in jurul pranzului, cu lotul lui Petre Grigoras in Antalya.
cu Mutu sau fara la baraj? Marturisesc ca m-a mirat rezultatul anchetei GSP privind eventuala reintoarcere a lui Adi Mutu la "nationala". ... Desi printre remarcatii ultimului meci din Ligue 1, cind a prins 55 de minute in esecul de 0-1 cu Nantes, Mutu continua sa ramana dator.
Adrian Mutu este antrenorul Rapidului. ... El sustine ca l-ar fi propus pe Leo Grozavu pe banca visiniilor si ca Adrian Mutu e o alegere neinspirata in acest moment.
Atacantul Adrian Mutu a marcat doua goluri in partida pe care echipa AC Cesena a castigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), in fata formatiei Novara, in runda a 18-a a campionatului Italiei.
ADRIAN MUTU, oferta de 4,5 milioane USD din CANADA Adrian Mutu ar putea juca din sezonul viitor in Major League Soccer, campionatul de fotbal nord-american, avand deja o oferta de la echipa canadiana Montreal Impact.
Adrian Mutu va trebui sa informeze zilnic Federatia engleza de fotbal (FA) in legatura cu locul in care se afla, pentru ca jucatorul sa poata fi testat in orice moment de reprezentantii FA sau de cei ai FRF.
Atacantul roman Adrian Mutu, care joaca in prezent la formatia indiana FC Pune City, a fost condamnat la 14 luni de inchisoare de justitia italiana, pentru lovirea unui ospatar din Florenta, in 2010, pe vremea cand evolua la Fiorentina, relateaza presa din Italia.
Mutu tulbura din nou apele! Ce s-a ascuns in spatele deciziei de a-l lasa pe roman in afara lotului pentru meciul cu Fiorentina Presa din Italia dezvaluie ca Adrian Mutu a lipsit o zi de la antrenamentele echipei sale dupa revenirea de la echipa nationala.
Atac DUR al lui Mutu la Generatia de Aur! ... Atunci jucau fotbalisti SMECHERI, nu astia!" Mutu a oferit un interviu in Prosport in care a vorbit in termeni duri despre comparatia cu Generatia de Aur si despre cei care pretind ca au facut parte din ea.
Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
"Mutu vrea să ... Sunt multe echipe care stau la usa lui" Oferta care ii poate salva finalul carierei Mutu este ca si retrogradat cu Cesena, iar romanul se gandeste la viitoarea destinatie. ... Fostul "Fenomen" al Fiorentinei, Mutu nu duce lipsa de oferte.
Mutu a fost dat afara din lotul celei mai SLABE echipe din Italia! Explicatie soc a lui Beretta Cesena, ultimul loc in Serie A, nu mai are loc pentru Mutu.
Adrian Mutu: adevarul gol-golut despre aventura cu profa de sex Laura Andresan De-a lungul anilor, Laura Andresan a vorbit in nenumarate randuri despre presupusa aventura pe care a avut-o cu fotbalistul Adrian Mutu, afirmand ca au facut pana si sex in grup.
Adrian Mutu putea sa confirme sau sa rateze oriunde in lume. ... L-am urmarit pe Mutu in conferinta de presa de ieri de pe Dolce Sport.
Mutu, meci de cosmar in Italia Adrian Mutu a avut parte de un meci de cosmar in Italia, in disputa dintre Cesena si Catania, din Serie A. ... "Ultrasii" Cesenei au afisat un banner pe care era inscriptionat urmatorul mesaj - "Mutu:
Revine Mutu din vara? ... Si Mutu e asteptat din vara. Nicolae Badea de la Dinamo spune ca Mutu va reveni in "Groapa" cand se va satura sa mai joace in Europa. Mutu e asteptat cu bratele deschise la Dinamo, in orice clipa. ... "Exista o intelegere cu Adrian Mutu.
Adrian Mutu a devenit oficial jucatorul formatiei franceze AC Ajaccio Adrian Mutu a fost prezentat oficial la AC Ajaccio!
Adrian Mutu a fost instalat antrenor la Rapid, dar un alt preferat al fanilor, Marius Sumudica, n-a fost nici macar pe lista conducatorilor visinii. "Am ramas cu doua variante, Adrian Mutu si Daniel Pancu.
Mutu, patron de club! ... Ce obiectiv are Mutu se pregateste sa se bata cu Hagi, Becali si Porumboiu in Liga! Mutu si partenerul sau Adrian Martian au cumparat actiuni la UTA Arad iar cei doi vor investi impreuna 500.000 de euro pentru promovarea echipei in prima liga.
Adrian Paunescu (din sala): ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu (din sala): ... - Ambarcatiunile usoare si lopetile Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... - Adrian Nastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
google-analytics.com