Cautare

7285 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova 16 06 2010" (4.35 secunde)
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
S-a intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 27 martie 2011, in jurul orei 11:00, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 12:00, N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 19:00, V.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.15, I.
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 1 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 16 august 2010, in jurul orei 18:00, T.
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 6 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 30 august 2010, in jurul orei 10:35, E.
Daca evenimentul de Craciun a costat 69.100 de lei, pentru cel de Revelion, Primaria Craiova a cheltuit 82.906 lei. ... "Pentru organizarea spectacolului de Craciun din 25 decembrie, municipiul Craiova a incheiat contracte de colaborare cu urmatorii artisti:
In plina criza, chiar daca muritorii de rand nu si-au mai permis sa isi cumpere masini anul acesta, in Craiova traiesc oameni care au avut privilegiul sa isi cumpere autovehicule de inalta clasa:
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Pentru a evita o asemenea situatie, Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova a decis sa impuna doar restrictii de circulatie minime in zona pasajului subteran, urmand ca inchiderea altor portiuni din strada Aries sa aiba loc doar dupa reluarea circulatiei prin Valea Vlaicii.
Acestea sint doar citeva dintre incalcarile legislatiei rutiere pentru care taximetristii galateni au fost sanctionati de lucratorii Serviciului Judetean al Politiei Rutiere.
Propunerea de directiva europeana formulata la ultima sedinta a Parlamentului European are ca obiectiv ridicarea standardelor in domeniul gestionarii sigurantei rutiere, inclusiv studii de impact, audit si inspectii legate de siguranta. ... O mai buna gestionare a infrastructurii rutiere ar reduce considerabil numarul anual al victimelor accidentelor rutiere.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
La inceputul acestei saptamani, politistii de politie rutiera, sub coordonarea Directie Rutiere - I.G.P.R., au actionat pe DN2, pentru prevenirea si combaterea abaterilor de la normele rutiere savarsite in trafic, de catre conducatorii de motociclete si mopede.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova. ... Aflati din GdS care sunt furnizorii ce vin la Craiova.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Tipuri principale de accident vascular Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: 1.Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale.
google-analytics.com