Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (2.58 secunde)
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, considera ca sindicalistii nemultumiti de bugetul pe 2008 sunt neinformati, avand in vedere ca, desi Parlamentul a aprobat unele amendamente aduse de acestia legii bugetului, revendicarile se regasesc inca pe agenda discutiilor care vor avea loc luni la Cotroceni.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Politele auto incheiate in 2005 au insemnat doua treimi din volumul primelor subscrise pe segmentul asigurarilor generale. Piata romaneasca a asigurarilor auto va depasi un miliard de euro in 2006. Spre comparatie, in 2005 volumul primelor subscrise pe acest segment a fost de 930 de milioane de euro.
In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme. ... In plus, de anul viitor, companiile de asigurari isi vor stabili singure tarifele pe care le vor practica.
In timp ce siderurgistii se pling de problemele legate de protectia muncii, cum ar fi calitatea proasta a echipamentului de protectie a muncii sau starea jalnica in care se afla grupurile sociale sau vestiarele, conducerea Mittal Steel Galati a organizat, in luna noiembrie, un concurs pe tema curateniei la locurile de munca.
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au. Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Potrivit acestuia, aproximativ 74% dintre persoanele neasigurate considera ca nu isi permit asigurarea de viata, in timp ce 52% sunt nehotarati in privinta nivelului de protectie de care au nevoie.
In timp ce polita RCA ramane la acelasi pret, luna urmatoare  va aduce o majorare cu 10 - 20% a asigurarii Casco.
Rata daunelor, frecventa accidentelor si neperformanta politelor CASCO au determinat companiile de asigurari sa treaca la un sistem nou de calcul al tarifelor, tinând cont de mai multe criterii de determinare a gradului de risc pe care îl reprezinta un asigurat. Cuantumul politei de asigurare auto CASCO se va calcula în functie de o serie de criterii, astfel încât polita va fi personalizata pentru fiecare client.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Reprezentantii Companiei Huilei din Petrosani si cei ai Ligii Sindicatelor miniere din Valea Jiului poarta negocieri pentru a gasi solutia ca, în cazul accidentelor, minerii sa poata beneficia de asigurari de viata.
Reprezentantii Companiei Huilei din Petrosani si cei ai Ligii Sindicatelor miniere din Valea Jiului poarta negocieri pentru a gasi solutia ca, în cazul accidentelor, minerii sa poata beneficia de asigurari de viata.
Marile centrale sindicale sustin ca reducerea contributiilor sociale decisa de Guvern pentru anul 2008 va fi in favoarea angajatorilor, si nu a angajatilor, si acuza Executivul de lipsa unei strategii pentru cheltuirea banului public.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Unele firme doljene îsi desfasoara în continuare activitatea cu angajati fara forme legale. „În timpul controalelor efectuate în trimestrul III, au fost identificati si sanctionati 59 de angajatori pentru care desfasurau activitate fara a avea întocmite contracte individuale de munca 85 de persoane.
Ulterior, in termen de 90 de zile, companiile care practica asigurari auto vor incheia un protocol de colaborare.
Contributia de asigurari sociale nu se mai datoreaza asupra sumelor reprezentand venituri primite in baza unor conventii civile sau contracte de colaborare.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Hotararea de Guvern privind modelul, continutul si modalitatea de depunere a declaratiei unice, care a fost introdusa de la 1 ianuarie 2011, a fost publicata in Monitorul Oficial in ultima zi din anul 2010.
google-analytics.com