Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (3.11 secunde)
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei.
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad. ... Vineri, in ajunul Craciunului, au avut loc 36 de accidente, cu sase morti si 36 de raniti. De Craciun, alte 28 de accidente grave au provocat moartea a 9 persoane si ranirea grava a altor 28.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare. ... "Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4. ... Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Puteti citi in continuare postarea din 11 februarie 2011. ... Oare PSD, cu Ponta in frunte, il va propune ? ... Nu ca n-ar merita Geoana asa ceva, dar PC pierde p-orma si locurile in Parlament, ceea ce este peste poate.
El afirma clar ca 'discutiile in jurul lui Geoana sunt doar un pretext' si ca, de fapt, ar fi vorba de manevre obscure ale 'nucleului vechi de partid' (Iliescu & Co.), care ar dori 'sa-l submineze pe Ponta' si sa 'revina la putere' (?!?).
Astfel, conservatorii au castigat de la partidul lui Vadim Tudor un deputat si sapte consilieri judeteni si locali - la Cluj, iar de la Borsec - sprijinul a peste 40 de pesedisti.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii. Funar a declarat ieri ca in organizatia judeteana vor avea loc alegeri in termen de doua-trei luni.
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat. "Domnul Geoana este produsul a doua Congrese pe care le-a avut partidul - unul in 2005, altul in decembrie 2006.
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
google-analytics.com