Cautare

2390 de rezultate pentru "accidente in cluj" (2.72 secunde)
Vineri, 5 decembrie 2014, incepand cu ora 21:00, va avea loc ultimul eveniment organizat de Revista Sunete in acest an, Pariul Sunete 2015, care se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti.In cadrul acestui eveniment, in care revista Sunete isi propune sa aduca in atentia publicului si sa promoveze cativa artisti autohtoni, pe scena vor urca pentru a canta cate un set intreg de aproximativ 45 de minute formatiile Baba Dochia (Cluj), Harlequin_Jack (Bucuresti), Lights Out (Cluj) si Satellites (Cluj).
INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principala. Publicul a ascultat si a cantat alaturi de artista piesele care au facut-o cunoscuta in intreaga lume, pe scene din Mexic, Statele Unite, Japonia, dar si Europa:
Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
In tara asta mica, amarata, valorile se pastreaza Dan Puric a sustinut o conferinta la Cluj-Napoca joi seara, cu titlul "Glasuind in neguri",. ... Au participat aproape 1000 de oameni, printre spectatori aflandu-se IPS Andrei Andreicut, Mitropolitul Clujului sau fostul primar al orasului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar.
Crescut in Petrosani, Fabiani Prcsina a inceput sa-si contureze destinul inca inainte de a incepe scoala. ... Ceea ce, in timp, s-a realizat. ... Cum el insusi a declarant, il admira pe Andrea Bocelli pentru forta si felul in care a reusit in viata, in ciuda unui destin nemilos.
https://UMR.lnk.to/Sting57PR Marti seara, 17 octombrie, Sting a sustinut primul sau concert in Cluj, la Sala Polivalenta, iar Universal Music Romania i-a inmanat in seara evenimentului, discul de aur pentru vanzarile albumului 57th & 9th.
In acest an a fost prezentat la cinematograful Florin Piersic filmul The White Crow (Corbul Alb), in regia lui Ralph Fiennes, avandu-l in rol principal pe Oleg Ivenko. Filmul il aduce in prim plan pe Rudolf Nureyev, unul dintre cei mai uimitori dansatori si coregrafi ai secolului XX.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, i-a adresat o intrebare Ministrului Afacerilor Interne Radu Stroe. ... Combaterea infractionalitatii in localitatile mici Din punct de vedere al infractionalitatii, situatia se prezinta foarte grav pentru comuna Floresti din judetul Cluj.
Recent, brandul italian de accesorii Carpisa si-a prezentat produsele in cadrul a doua evenimente speciale:
Pancreasul, tratat in centre de excelenta (Autoare: Magda Marincovici) Anual, in Romania, se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii, iar in Franta, 65.000 Bolile pancreasului trebuie tratate in centre de excelenta care sa aiba specialisti cu expertiza necesara fiecare in domeniul lui, a subliniat prof.
Hedi Hoka este doctor in psihologie, psiholog specialist in dezvoltare personala, antreprenor si autor de carti inspirationale cu o abordare moderna si realista.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj.
In Editia de week-end de la Antena 3, Madalin Voicu a spus ca pe Victor Ponta "l-au costat postarile pe Facebook.
O explozie puternica a avut loc duminica dimineata intr-un bloc de locuinte din Cluj-Napoca. ... Primele informatii indica faptul ca explozia s-a produs din cauza uneis scurgeri de gaze in unul din apartamente. ... De asemenea, au mai fost avariate cinci autoturisme parcate in fata blocului.
In luna aprilie, vedeta a dat startul caravanei nationale Traieste Inteligent, iar de data aceasta, Dana Savuica ii invita pe toti clujenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii, unde ne vom racori cu berea fresh din merisor, Redd's.
FARCAS) In 1973, in inima Transilvaniei, in apropierea orasului Aiud, muncitorii care extrageau nisip dintr-o cariera, nu departe de raul Mures, au gasit 3 obiecte, impachetate ca intr-o coaja, sub un strat gros de 10 metri de nisip pietrificat.
Studiul de fezabilitate pentru metroul de la Cluj a fost aprobat. Lucrarile la prima statie a metroului vor incepe in 2023. Metroul de la Cluj costa peste 2 miliarde de euro.
Jandarmeria Romana isi cere scuze public dupa defilarea de la Cluj. La defilarea de la Cluj, jandarmii nu au fost sincronizati.
PSD in fata atacului si-a strins rindurile. ... Care sint cauzele aprinderii vilvataii in PSD acum, in octombrie, cind nimic nu parea sa deranjeze liderii principalului partid de opozitie? ... Uneori e in flagranta contradictie cu pozitiile sefilor lui oficiali.
REZUMAT | CFR Cluj - FC Botosani 1-1. ... CFR Cluj: Balgradean - Cr. Manea, Graovac, Burca, Fl. Stefan - Deac, Boateng, Bordeianu - Omrani, Debeljuh, Petrila Rezerve:
google-analytics.com