Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (3.65 secunde)
Atrasi de mana de lucru ieftina, intreprinzatorii spanioli cauta teren agricol in Romania pentru cultivarea capsunilor. Potrivit unei informatii furnizate un post de televiziune, oamenii de afaceri au identificat deja si locul propice pentru aceste culturi, fiind vorba despre terenuri din judetul Cluj, situate intre Turda si Campia Turzii.
Piata imobiliara urmeaza trendul ascendent si in acest an. ... Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Nokia a primit autorizatia de constructie pentru viitoarea fabrica de telefoane mobile in Romania, lucrarile urmand sa inceapa imediat, iar debutul operatiunilor de productie este planificat pentru prima jumatate a anului 2008, a anuntat ieri producatorul finlandez de telefoane mobile.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
"Unul dintre motivele pentru care am decis sa construim aceasta fabrica in Romania este satisfacerea cererii aflata in crestere de pe pietele din zona EMEA. Asadar, produsele realizate in Romania, destinate zonei EMEA, vor fi personalizate pentru utilizatorii din aceasta zona.
Sunt muncitori si, la fel ca americanii, considera ca munca face viata mai buna“.Aflat într-un turneu de promovare a României în Statele Unite, ambasadorul SUA în România le-a spus oamenilor de afaceri din Atlanta ca tara noastra are una dintre cele mai atractive si dinamice piete din Europa.
Compania Nokia a inaugurat ieri, la Jucu, judetul Cluj, prima linie de asamblare a telefoanelor mobile în prezenta lui Juha Putkiranta, senior vice-president Nokia, a lui John Guerry, director Nokia România, si a autoritatilor locale si judetene.Deocamdata, au fost angajati 350 de muncitori, dar vor fi 500 în prima etapa a demararii productiei.
Grupul german Daimler renunta la deschiderea unei fabrici la Cluj si vrea sa investeasca in Bihor. ... Localitatile vizate de corporatia cu activitati in sectorul productiei de automobile sunt comuna Osorhei si Salonta.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marti, inainte de intalnirea cu reprezentantii companiei Bechtel, ca vrea ca tronsonul Cluj-Bors al Autostrazii Transilvania sa fie finalizat pana in 2012.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
Multi oligarhi rusi, aflati sub inconfortabila monitorizare a Kremlinului, si-au mutat afacerile din Rusia si si-au extins activitatile in tari din Europa de Est, inclusiv in Romania, tara membra a Uniunii Europene, scrie site-ul waz.euobserver.com. ... Taruta a cumparat uzina metalurgica Fortpres CUG din Cluj.
Regia Autonoma Aeroportul Cluj-Napoca va organiza, pe 16 septembrie, o licitatie deschisa pentru contractul de lucrari la pista de decolare, a carui valoare se ridica la 120 milioane euro, fara TVA, se arata intr-un anunt de pe e-licitaţie.ro.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Din 28 martie, de luni pana vineri, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmari, pe rand, transmisiunile etapelor judetene din Iasi, Bucuresti (prezentatoare Ema Pendiuc), Craiova, Timis si Cluj.
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia ar putea concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... Clujul este judetul in care s-au construit cele mai multe locuinte in ultimii ani, potrivit unei analize realizate de Econtext, pe baza datelor furnizate de directiile judetene de statistica.
Senatorul Alexandru Cordos, in calitate de Chestor al Senatului, a primit saptamana trecuta, la Palatul Parlamentului, vizita unei delegatii conduse de seicul Hisham Salem Badreig din Arabia Saudita.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Gandul:
Puteti citi in continuare textul integral al intrebarii Lucrarile necesare introducerii gazului metan in orasul Huedin, judetul Cluj au demarat inca din anul 2009. Cu toate ca magistrala de alimentare este adusa pana in apropierea orasului, racordarea consumatorilor din oras la aceasta nu s-a realizat nici in prezent.
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine.
google-analytics.com