Cautare

2390 de rezultate pentru "accidente in cluj" (4.27 secunde)
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii. ... O astfel de meserie înseamna multa adrenalina, dar si multa promptidudine în introducerea ordinelor.
El a aflat ca Filiala PSD Cluj intentioneaza sa ceara consiliului local scaderea indemnizatiei primarului, pentru ca acesta lipseste din localitate pentru rezolvarea problemelor de partid la Bucuresti.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru.
Grupul PSD de la Cluj este impartit in privinta desfiintarii functiei de presedinte executiv al partidului.
Asadar, intre 1 si 8 octombrie sunteti asteptati cu mic cu mare sa pasiti in lumea povestilor, a spectacolelor pentru copii aduse de 23 de teatre si companii teatrale din 9 tari.
Membrii organizatiei de tineret a PSD Cluj au impartit sambata, in municipiile din judet, 10.000 de plicuri portocalii continand mesaje critice la adresa Aliantei D.A., cateva plicuri fiind impartite si de liderul PSD, Mircea Geoana, la Cluj-Napoca.
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste.
Ministerul Sanatatii investeste peste patru milioane de euro intr-o noua clinica de hematologie in Cluj. ... Aceasta va functiona in cadrul Institutului Oncologic Profesor Doctor Ion Chiricuta din Cluj Napoca.
Presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, a anuntat ca in sesiunea din toamna va propune modificarea Legii 303 privind Statutul magistratilor, printr-un nou proiect de lege care prevede introducerea unor sanctiuni pecuniare pentru magistrati.
In Alianta PNL- PD adie un vanticel de impacare, dupa ce mai multi lideri liberali si democrati au inceput sa se intalneasca pe ascuns pe la Palatul Cotroceni, cautand la Basescu binecuvantare.
In urmatoarele saptamani, pana la Consiliul National din 3 noiembrie, liderii PSD intentioneaza sa consulte membrii de partid in legatura cu schita de oferta politica a PSD, dar si cu propunerile de modificare a Statutului.
Nu avem in intentie asa ceva si nu umblam la usile nimanui", a declarat Gheorghe Flutur ieri, intr-o conferinta la Cluj-Napoca. El spera ca in randurile PLD sa intre numai oameni de calitate, chiar din PNL, deoarece liberal-democratii nu au o problema cu membrii simpli, ci cu conducerea PNL.
Secretarul general al filialei democrate din Bihor s-a intors, de la mitingul organizat, miercuri, la Cluj-Napoca, cu convingerea ca Traian Basescu este seful statului doar pentru membrii PD si le-a cerut celorlalti cetateni-politicieni sa-i lase chipul si naravul in pace.
Liberalii si-au continuat luni campania electorala impotriva presedintelui suspendat, acuzandu-l ca-si face propaganda pe banii grupurilor de interese, reunite in jurul lui Casuneanu, Bucsaru si Umbrarescu.
Banca Romaneasca, detinuta de National Bank of Greece, activeaza de 14 ani in Romania, rezultatele financiare plasand-o anul trecut pe locul 12 intr-un top al institutiilor bancare, cu o cota de piata de 2,07%.
"Am avut ieri la Cluj o intalnire la care au participat liderii din judetele Mures, Salaj, Maramures si Cluj, in care am analizat criteriile de selectie pentru listele la alegerile pentru Parlamentul European.
Gheorghe Flutur, presedintele executiv al PLD, a anuntat miercuri ca fostii presedinti ai organizatiilor PNTCD Cluj, Mures, Sibiu, Galati si Calarasi, impreuna cu mai multi membri, s-au inscris in PLD.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, liberalul Marius Nicoara, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa ca il va actiona in judecata pe deputatul PIN Cozmin Gusa care a declarat ca este cercetat penal de DNA.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a criticat, vineri, la Cluj-Napoca, alianta PSD+PC, sustinand ca el a fost intotdeauna impotriva unei aliante cu aceasta formatiune politica.
Comitetul Executiv National al PSD a decis, vineri, prin vot, dizolvarea conducerilor filialelor care au obtinut in alegerile locale sub 20%, intre care si cea din Cluj, au declarat surse din partid. Conform surselor citate, este vorba despre filialele Alba, Arad, Bihor, Brasov, Cluj si Mures.
google-analytics.com