Cautare

2390 de rezultate pentru "accidente in cluj" (3.26 secunde)
Echipele care au cerut arbitri straini sunt Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui si U Cluj Greii din Liga 1 si-au vazut implinita dorinta de aducere a "cavalerilor" de peste hotare, la al doilea "Congres".
Campioana Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a fost invinsa, miercuri, in deplasare, de vicecampioana "U" Jolidon Cluj, cu scorul de 29-27 (13-15), intr-un meci restant din etapa a XVI-a a Ligii Nationale, acesta fiind primul esec dupa trei ani in competitia interna.
Fotbalistele de la Real Craiova au debutat cu stangul in play-off-ul Ligii I. Oltencele au fost invinse duminica, in deplasare, de vicecampioana FCM Targu Mures, scor 3-0, dupa un meci pe care antrenorul Sorin Patrascu l-a catalogat ca fiind cel mai slab de pana acum al elevelor sale.
Ros-albastrii continua lupta pentru titlu Dinamo a deschis scorul pe National Arena, in derby-ul cu Steaua, dar elevii lui Mihai Stoichita au intors rezultatul, prin Rusescu, din penalty, si o "dubla" a lui Iliev.
CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua isi stiu locurile in cupele europene Dupa CFR Cluj, care a devenit vineri campioana, si-au stabilit locurile in cupele europene, duminica seara, FC Vaslui si Steaua. Au mai ramas Dinamo si Rapid, in functie de finala Cupei Romaniei.
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
Intre 23 - 26 august 2012, va avea loc cea de-a XI-a editie a CUPEI TAUBENREUTHER, pe Terasa Capus, judetul Cluj, organizata de catre Clubul Transsylvania Off Road.
Dinamo a ratat startul in campionat si are acum de tras pentru a ajunge in frunte. Intentiile lui Bonetti la Cluj s-au vazut imediat ce jucatorii si-au luat pozitiile pe teren. ... Tucudean e in forma mare si era sa se transforme repede (6) in erou si la Cluj.
Liga I Surpriza de proportii in Gruia: CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-1/ Ioan Andone:
Steaua a invins CFR Cluj, scor 3-0 Steaua a invins sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0) echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a V-ia a Ligii I. ... CFR Cluj:
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.
Dunarea Calarasi a obtinut 4 puncte dupa primele doua partide jucate in istorie in Liga 1. Mai mult, cei din Calarasi au obtinut aceste puncte in fata campioanelor din ultimele doua sezoane ale Ligii 1.
Gabriel Chirea) In ultimele luni, s-a scris ca Tiriac, cel mai bogat roman in ultimii 5 ani (1,8 miliarde de euro), ar fi negociat cu WTA pentru a cumpara una dintre cele 4 licente disponibile incepand cu 2020, iar gazda noului turneu urmeaza sa fie Clujul.
Ros-albastrii au obtinut o victorie de palmares in fata campioanei. ... Diferenta a fost facuta de golul veteranului Filipe Teixeira (38 ani), in min. ... FCSB a ratat un penalty prin Ioan Hora (50), atacantul sutand in bara transversala.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Turneul national "Lectia" va continua apoi cu un concert Tudor Gheorghe, joi 8 Mai 2014, la Hunedoara, iar marti 27 Mai 2014 va avea loc un concert la Cluj Napoca.
Maria Sallai participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Ecaterina Pop) La numai 30 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota orasului, exista un loc cu totul aparte, nemaiintalnit niciunde in Romania. ... Laguna Albastra se afla in imediata apropiere a comunei clujene Aghiresu,inconjurata fiind de dune uriase de nisip.
Endocrinologia, in Congres la Cluj (Autoare: ... Constantin Dumitrache, reputat specialist endocrinolog, pentru a ma documenta in legatura cu un eveniment medical.
O tragedie fara margini a lovit o familie din Dej, judetul Cluj, chiar intr-o zi care ar fi trebuit sa fie una a bucuriei. ... "La slujba, preotul doar a stropit-o cu apa pe cap si nu a scufundat-o in cristelnita asa cum se obisnuieste in unele locuri.
google-analytics.com