Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (3.30 secunde)
Deputatul PDL Petru Calian a acuzat PNL, UDMR si PSD ca au trasarat colegiile uninominale A®n judetul Cluj, astfel A®ncat cele trei partide sa iasa avantajate.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta solicitand luarea masurilor in cazul deciziei PNL de a desfasura o campanie de informare privind votul unimonal, pe care social-democratii o considera "o campanie electorala mascata".
Fostul negociator-sef al Romaniei cu UE, deputatul Vasile Puscaa, a anuntat, miercuri, ca va candida la alegerile generale pentru un mandat de deputat sau senator, intr-un colegiu care urmeaza sa fie stabilit de conducerea filialei PSD Cluj.
Elena Basescu (foto) nu a purtat o uniforma militara completa, prin urmare nu a incalcat nici un regulament militar la mitingul electoral de la Cluj, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii Nationale, Constantin Spanu.
Geoana a declarat in satul Copaceni, judetul Cluj, ca nu crede in propaganda PD-L care spune ca se termina viata si proiectele pentru Cluj daca "Basescu moare politic".
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Sentinta este definitiva si a fost data de magistratii Curtii de Apel Cluj.
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
In ziua de 27 martie 2012, a fost condamnat definitiv, 5 ani cu executare pentru trafic de influenta, primul parlamentar roman. ... A fost ales in 2008 in colegiul 8 din judetul Cluj.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala. ... In total, 10,8% din cei 471 de alesi din Parlament sunt ocupati, din 11 mai, cu campania electorala.
Unde se duc marile batalii politice Atmosfera campaniei electorala s-a dezmortit doar in cateva zone din tara, unde candidatii Puterii si Opozitiei sunt cotati la diferente foarte mici de procente.
Val Valcu) Nu cred ca oamenii din Cluj sunt batuti in cap, chiar daca astazi s-ar putea sa aleaga un primar cazut in cap de pe scara.
Tarom vrea sa lanseze la sfarsitul lui octombrie doua curse directe cu plecare din Cluj-Napoca spre Londra si Barcelona, potrivit Consiliului Judetean (CJ) Cluj, proprietarul aeroportului din localitate. ... "Vrem sa lansam aceste curse si suntem in discutii pentru organizarea lor.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori. In schimb, conditiile oferite comerciantilor au adus o bila neagra Galatiului.
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
Unul dintre actionarii minoritari ai Ford a dezvaluit in premiera ca fabrica a fost evaluata in numele AVAS la suma de 690 de milioane de euro desi a fost vanduta la numai 84 de milioane de euro.
Pentru moment, compania Nokia nu intentioneaza sa se retraga din Romania, insa in viitor orice este posibil, a declarat directorul Nokia Romania, Risto Meskus, intr-un interviu pentru Ziua de Cluj.
60 de angajati ai fabricii Nokia din Jucu, judetul Cluj, au primit, duminica, preavizele de concediere. ... Cu toate acestea, ei vor fi platiti pe lunile noiembrie si decembrie, insa nu vor intra in programul de plati compensatorii. In zilele urmatoare urmeaza sa fie disponibilizati alti 200 de muncitori.
A si trecut prin Senat, dar s-a blocat in Camera.
Jolidon Cluj, s-au clasat duminica pe primele doua locuri la turneul international de pregatire din Turcia. Echipa clujeana a invins nationala de junioare a Turciei, cu 46-22, in timp ce Oltchim a dispus de gazdele de la Antalya Muratpasa Belediyesi Spor, cu 41-28.
Cluj. Pandurii a ramas fara fundas dreapta dupa ce Adi Rusu s-a accidentat la genunchi in prima repriza a amicalului cu Duisburg (3-2). ... Trebuie imobilizat piciorul in ghips trei saptamani, dupa care o sa inceapa recuperarea.
google-analytics.com