Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (2.81 secunde)
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant. ... Traficul in zona a fost paralizat timp de trei ore, iar masinile au format cozi lungi de cativa kilometri.
Politia Romana a decis ca in 88 de localitati din tara limita de viteza pentru autoturisme sa creasca de la 50 km/h la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A si B. ... In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave.
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. "In perioada 2009-20010 ne aflam sub media UE la numarul accidentelor. Ne aflam si in acest an.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Trotinetele sunt un mijloc de transport fiabil in Romania. Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea. In anul 2023, peste 20.000 de persoane au fost ucise.
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti. ... - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, nu-si pune problema preluarii vreunui portofoliu in Guvernul Tariceanu, urmand sa se ocupe mai departe de problemele judetului Cluj. "Raman consecvent pozitiei mele si vreau sa-mi duc mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Cluj pana la capat.
PSD se afla in pragul sciziunii, dupa ce 43 de membri ai Comitetului Executiv al PSD Cluj au anuntat ieri ca intentioneaza sa demisioneze din partid, in urma atacurilor lui Marian Vanghelie si a pasivitatii de care a dat dovada Mircea Geoana in acest context.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... El a declarat ca social-democratii clujeni doresc un proiect politic nou, care nu se limiteaza doar la reforma interna a partidului, ci la un alt tip de implicarea a partidului in viata comunitatilor.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... El a declarat ca social-democratii clujeni doresc un proiect politic nou, care nu se limiteaza doar la reforma interna a partidului, ci la un alt tip de implicarea a partidului in viata comunitatilor.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Daca, in urma cu zece zile, decizia de a dizolva filialele PSD care obtinusera un procentaj de sub 20% la alegeri era contestata in principal de organizatiile judetene din Ardeal, Biroul Permanent National (BPN) al PSD a pus capat tensiunilor, stabilind coordonatorii pentru filialele in reorganizare.
google-analytics.com