Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (8.62 secunde)
In Romania, normal Daca tot nu avem decat vreo 300 de km de autostrada, inovam, frate! ... Este continuarea autostrazii A2, care, va fi gata integral in 2013. ... cred ca va fi record de accidente.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Carl Kruger, senator al New York-ului, propune interzicerea utilizarii in oras a echipamentelor electronice de catre pietonii care intentioneaza sa traverseze strada, asta daca nu vor sa primeasca o amenda de 100$.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Achizitiile dobandite pana acum il fac extrem de fericit si independent ceea ce nu poate decat sa va bucure mai ales ca, in aceasta luna cu exceptia " necazurilor" provocate de dintisori nu se anunta evenimente deosebite care sa-i perturbe buna dispozitie.
Accidente acute, ce pot fi produse de:
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Beneficiile acestui ulei includ capacitatea sa de a trata problemele de stomac, greata, accidente vasculare cerebrale, inima, indigestie, inflamatii, probleme respiratorii, tulburari menstruale, etc.
Exista locuri unde se intampla accidente inexplicabile si, din pacate, multi oameni si-au pierdut viata. ... In jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumina alb-laptoasa si se inregistreaza semnale radio venite din interiorul muntelui.
Accidente cardiovasculare. ... Magda Marincovici) Sinucideri, accidente cardivoasculare si patologii. Acestea sunt efecte puse in legatura directa cu somajul. ... Rezultatele au fost publicare in revista Archives of Occupational and Environmental Health.
Doina Dimulescu, cardiolog si managerul Spitalului de Urgenta Universitar Elias, atrage atentia ca suplimentele si ceaiurile pot reduce eficacitatea medicamentelor cardiovasculare, ne spune care sunt valorile optime ale tensiunii arteriale, ce este tensiunea normala inalta, ce se ascunde in spatele tensiunii arteriale oscilante.
Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident. Ziua de 24 iulie a fost nefasta, 13 oameni pierzandu-si viata in accidente rutiere grave, iar alte 31 de persoane fiind grav ranite, cu un total de 29 de accidente.
Ies la iveala informatii noi in cazul politistului din Buzau arestat dupa ce a provocat doua accidente la distanta de cateva minute, saptamana trecuta. Acelasi politist a mers la prostituate in uniforma.
Catastrofa aeriana, aseara, in judetul Constanta. Un avion MiG-21 LanceR si un elicopter IAR 330-Puma s-au prabusit, opt oameni au murit in cele doua accidente aviatice.
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Prostie care se manifesta in diverse forme: ... Nu de multa vreme, Politia si autoritatile in drept au inceput o campanie audio-vizuala, scopul fiind reducerea numarului de accidente, iar politistii buzoieni au mers chiar mai departe, punand lumanari pe unul dintre numeroasele drumuri botezate, sinistru, al mortii.
Ce ar trebui facut in acest sens? ... Suntem conditionati de atat de multe lucruri, in aparenta atat de minore! ... Ar fi ideal daca am avea in noi niste cip-uri care sa ne permita sa fim imuni la emotii.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intens pe DN 1 (Valea Prahovei), pe sensul catre Bucuresti se circula ingreunat, in coloana, in zona localitatilor Busteni si Azuga.
google-analytics.com