Cautare

3562 de rezultate pentru "5 seria a 3 a 30 08 2010 clasament" (2.98 secunde)
ADAC, renumitul Club Auto German, a realizat un nou studiu, care clasifica masinile in functie de fiabilitate, potrivit Capital.ro.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Un juriu format din 46 de jurnalisti din presa auto internationala a desemnat modelul BMW Seria 3 ca fiind "Masina anului 2006".
Editura Publisol a lansat recent Cere-mi ce vrei, acum si oricand!, cel de-al doilea volum din cea mai aclamata serie de carti romantice, Cere-mi ce vrei! ... Recent, Versus Entertainment si compania Warner au anunțat intenția lor de a produce filmul bazat pe seria Cere-mi ce vrei!.
Editura Publisol a lansat primele trei volume Cere-mi ce vrei! ... Trilogia erotica, Pideme lo que quieras (Cere-mi ce vrei) a fost publicata in premiera in Spania si apoi tradusa in SUA de catre Amazon.
E o grupa grea, cu echipe puternice, fiecare are sansa ei, a declarat Vlad Chiriches la conferinta de presa.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. ... Sunt frumoase, indraznete si ating viteze de-a dreptul uluitoare.
Mariustuca.ro / Norvegia este tara ideala pentru a fi mama (Autoare: Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Prezenta BMW la Salonul Auto de la Geneva a fost marcata de o gama de modele cu o mare varietate de modificari si actualizari care combina placerea unica a condusului cu o eficienta remarcabila.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Toate gandurile gazarilor sunt indreptate spre sedinta de maine a Comitetului Executiv, in care se va decide daca vor promova direct de pe locul trei in Liga I sau daca vor sustine baraj cu FCM Targu Mures, locul 15 in primul esalon, ceea ce ar fi o mare nedreptate.
Ce a mai ramas din presa tiparita. ... Teoretic, mai avem de asteptat 19 ani pana cand vom asista la moartea definitiva a presei scrise din Romania, dupa cum a estimat Ross Dawson, realizatorul unei harti a disparitiei ziarelor in varianta print, la nivel mondial.
google-analytics.com