Cautare

10226 de rezultate pentru "12" (1.45 secunde)
Adrian Nastase alaturi de Mircea Geoana si Traian Basescu alaturi de Calin Popescu Tariceanu, sustinerea pentru UN PSD + PUR in cursa parlamentara creste la 43%, fata de 33% cat intruneste Alianta PNL-PD si 12% cat intruneste PRM", precizeaza un comunicat al Data Media.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Alina Mungiu-Pippidi, presedinte SAR, a aratat ieri ca listele complete, publicate pe Internet, cuprind 95 de candidati de la PSD+PUR (fata de 110, cati erau in cele provizorii) si noua nume de la PNL-PD (fata de 12).
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
In timp ce pentru personalul contractual, Guvernul a oferit o crestere de numai 12%, pe cind sindicalistii cer 30%. In cazul in care revendicarile nu le vor fi solutionate spune liderul sindical Vasile Marica functionarii publici sint decisi sa intre in greva.
In total, in octombrie numarul absenteistilor s-a ridicat la 14 deputati de la sedintele in plen si la 12 deputati de la activitatile comisiilor.
PNL-PD va avea 40 de observatori in 18 tari, PNTCD - 16 observatori in 12 tari, Uniunea Nationala PSD+PUR - 10 observatori in 4 tari, URR - 4 observatori in doua tari, UDMR - un observator in Ungaria.
in acelasi comunicat se mai arata ca, potrivit datelor detinute de CNSAS, nici unul dintre cei 12 candidati la Presedintia Romaniei nu a desfasurat activitati de politie politica.
Nastase a luat-o in fata lui Basescu cu 12% Liderul PSD Satu Mare, Gheorghe Ciocan, a prezentat ieri si rezultatele unui sondaj de opinie realizat la nivel national de IRSOP pentru GCS, o companie internationala de consultanta politica, acesta fiind ultimul sondaj de opinie realizat inaintea primului tur al alegerilor din 28 noiembrie.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
La distanta destul de mare s-a situat candidatul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, cu 12,4%.
In aceste conditii, se impune organizarea unui al doilea tur de scrutin, la data de 12 decembrie a.c., in care vor intra candidatii clasati pe primele doua locuri.
Acum va trebui sa se multumeasca doar cu un rezultat de aproximativ 12%, pierzand aproape zece procente. In acelasi timp, in 2000 C.V.
Totodata, Mircea Iustian considera ca scaderea dramatica a numarului de voturi nule pe parcursul a patru ore, de la ora 12.00 la ora 16.00, este practic imposibila.
PNL-PD a obtinut 31,33%, fiind urmata de PRM cu 12,92%, UDMR - 6,17%. Celelalte partide politice, aliante politice, aliante electorale, organizatii ale cetatenilor apartinand unei minoritati nationale nu au reusit sa treaca pragul electoral de 5%.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. PNL-PD sa solicite anularea alegerilor. Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
Considerand frauda "grava si evidenta”, liderul PRM si-a invitat colegii si sustinatorii sa nu participe la scrutinul programat pentru 12 decembrie.
google-analytics.com