Cautare

4533 de rezultate pentru "video accident buciumi an 24 09 2010" (2.99 secunde)
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Primul colegiu de deputat (66.827 votanti) va avea in componenta comunele Plopis, Valgau de Jos, Sig, Buciumi, Camar, Ip, Chiesd, Halmasd, Bobota, Horoatu Crasnei, Mesesenii de Jos, Simleul Sivaniei, Treznea, Fildu de Jos, Banisor, Cizer, Marca, Almasu, Agrij si Cuzaplac.
Tot la Zalau, puteti face excursii la castrele romane din satul Moigrad (la 12 km est de Zalau, Complexul Arheologic Porolissum) si satul Buciumi (la 21 km sud de Zalau), sa participati la Festivalul Roman Zalau Porolissum si sa luati parte la alte evenimente organizate la Complexul Arheologic Porolissum.
De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
Si asta pentru ca pretul unor camere foto digitale importate in UE ar putea creste, in conditiile in care expertii europeni au decis reclasificarea aparatelor cu functii video avansate in categoria camere video, supuse taxelor vamale.
Modelul actual de exploatare a continutului video oferit gratuit publicului larg este bazat in mare parte pe grila lineara a posturilor de televiziune.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
de la 9 Mbps la 35 Mbps, inmultirea conexiunilor Wi-Fi, jumatate din traficul de internet venind de la acestea si cresterea ponderiicontinutului video:
producatorul nu ne ofera prea multe informatii despre autonomia bateriei, doar ne spune ca este un Li Ion cu 4 celule, insa am gasit pe internet cateva informatii unde ne spune ca avem o autonomie de lucru de 4 ore si jumatate, insa depinde si ce se face pe el, clar daca este solicitata placa video o sa ne tina mult mai putin.
De asemenea, tot pe 9 noiembrie, pe scena mare va fi organizata o competitie care va aduna cele mai surprinzatoare costume inspirate de jocuri video, benzi desenate si anime-uri, iar competitorii trebuie sa intre cat mai bine in pielea personajelor pentru a castiga premiul cel mare, respectiv prezenta la Conventia Heroes Comic Con din Madrid (14 si 15 decembrie).
- Avand in vedere ca acest concurs nu urmareste relevarea unui grad ridicat de profesionalism in realizarea tehnica a materialelor video, organizatorii, in speta juriul concursului, vor avea in vedere, in primul rand, criteriile artistice si cele de reprezentare, pe care participantii trebuie sa le demonstreze.
INNA - Iguana Official Music Video Atitudinea energica a INNEI te va face sa te ridici si sa dansezi. ... Video-ul piesei Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan - DoP), producție video Loops Production.
Startul celei de-a treia editii a Bucharest Gaming Week 2019 a fost marcat printr-un vernisaj dedicat artei din jocurile video create in Romania, intr-un eveniment organizat in incinta Palatului Universul din Bucuresti.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
google-analytics.com