Cautare

1893 de rezultate pentru "vascu pavel marian" (3.14 secunde)
Dan Pavel:
Dan Pavel:
Prin iesirile sale virulente, este foarte posibil ca Traian Basescu sa pregateasca momentul in care va refuza sa-l nominalizeaze pe Victor Ponta in functia de premier, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca asa ceva s-ar solda cu o criza politica de proportii.
Dan Pavel: "Traian Basescu se agata cu dintii de fiecare zi la Cotroceni" Este cat se poate de clar ca presedintele Traian Basescu face tot ce este posibil pentru a-si incheia mandatul la termen, afirma analistul Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Potrivit declaratiilor secretarului general al sindicatului din cadrul Santierului Naval, Stelian Pavel, salariatii au fost chemati de patronatul societatii la tratative inainte de termen in speranta ca vor putea stopa plecarea la munca in strainatate a angajatilor. ... Toti angajatii asteapta o noua majorare a salariilor", ne-a declarat Stelian Pavel.
Potrivit declaratiilor secretarului general al sindicatului societatii, Stelian Pavel, majoritatea salariatilor a plecat pentru a munci in strainatate pe salarii mult mai mari decat cele primite pana acum.
Inpolitic il citeaza pe analistul Dan Pavel, care crede ca Guvernul o sa cada in fucntie de interesele financiare ale liderilor de partide politice.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4. ... Pampea, Dita, Velianu, Serban, Popa, Feraru, Ion Preda, Murineanu, Popescu, Chelu, Marin Pavel.
In urma cu doua luni, la sfarsitul lunii septembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Muzeului de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara. ... Muzeul de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara este o fundatie privata pentru arta moderna si contemporana romaneasca, situata in Bucuresti, Romania.
Si artista Claudia Pavel stie acest lucru, asa ca a apelat la terapia cu Lumina Intens Pulsata (IPL) pentru a scapa de pilozitatea nedorita.
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie - Izvoratorul de Mir din Tesalonic Comunitatea crestina din Tesalonic a fost infiintata de catre Sfantul Apostol Pavel, in timpul celei de-a doua calatorie misionara, cand acesta a predicat in sinagoga evreilor din acest oras.
Pavel Chirila (Autoare: ... Pavel Chirila ne propune o dieta bazata pe acumularea si selectarea informatiilor provenite din studii consacrate, care, in timp, si-au dovedit eficacitatea. ... Aceasta dieta este prezentata in volumul Nu hrani cancerul!, autori Pavel Chirila, Madalina Popecu, Cristela Georgescu, Editura Christiana, Bucuresti, 2012.
M-am intalnit cu Claudia Pavel recent, la restaurantul Fibrio din Capitala. ... Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
Doina Silistru si Marian Pavel; in functia de secretar al grupului senatorial PSD-UNPR a fost votat dl. Viorel Chiriac. Senatorul PSD Gabriela Firea a fost reconfirmata, in unanimitate, in functia de purtator de cuvant al Grupului PSD-UNPR.
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
PAVEL RYCHTARIK; ... CONSTANTIN PAVEL; ... GHEORGHE MARIAN NEGUTU; ... MARIAN LUPU; MARINICA RATULESCU; LIVIU STANILA; MIREILLE POPA; RUSIA: SELIVANOV ANDREY; TARASENKO VALERI;
Marian Sorin Paveliu, deputat PNL de Gorj, presedintele Comisiei de Sanatate Publica din PNL - administrator la societatea privata de asigurari de sanatate ASIMED SA (mandatul expirind pe 7 aprilie 2005);
Marian Galbinasu, candidatul prezentat de Partidul National Liberal, este cel care, de altfel, a tinut interimar locul primarului din localitatea Corbu.
Fostul sef al Administratiei Prezidentiale din anul 2000, Dorin Marian, numit in functia de prim-consilier al premierului Calin Popescu-Tariceanu cu rang de secretar de stat, va coordona departamentele din subordinea directa a prim-ministrului.
Liderul PSD, Mircea Geoana a precizat, la inceputul acestei saptamani, ca in sedinta BPN s-a decis sa se interzica presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu sa mai faca declaratii presei pe subiectul conflictului dintre ei, sub sanctiunile prevazute de Statutul PSD.
google-analytics.com