Cautare

1893 de rezultate pentru "vascu pavel marian" (2.75 secunde)
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur. ... Marian Iordache (PNL)- 48%, Dumitru Moinescu- 37%, in timp ce PNL este cotat cu 35%, iar PD-L cu 23%.
Brasoveanul Marian Rasaliu gata "legitimat" la PNL nu-si mai recunoaste "semnatura" si reintra in echipa Boc-Udrea-Scripcaru. Marian Rasaliu a ratat plecarea din PDL Cu o scuza de acest fel:
Referitor la solicitarea privind furnizarea unor informatii despre Ovideiu Silaghi, la data de 25.05.2012, cu ocazia unei intalniri a celor trei (Sampetru, Vlad Mihai, Balan), cu numitul MARIAN PETRACHE, presedinte al Ilfov, candidat la presedintia Consiliului Judetean Ilfov (a castigat presedintia la alegerile lcoale din 10.06.2012), a avut loc urmatorul dialog care contureaza existenta unor interese materiale:
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu. Candidatura lui Marian Munteanu este din ce in ce mai contestata.
Nanu Marian Costin, lect. ... dans sportiv - Pavel Uncu - Galina Uncu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a. ... Altfel spus, ma intorc la copiii mei", a declarat, ieri, pentru cotidianul "Replica", Marian Sarbu.
, ca Marian Butnaru (foto) sa fie retrogradat din functia de director coordonator al Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, iar lui Elluchian Magardici i se va desface contractul de munca. ... De abia astept sa primesc ceva de la ei", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Marian Butnaru.
Intr-o emisiune la Realitatea TV, Geoana a sustinut, vineri seara, ca Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc sunt de parere ca Ioan Rus "trebuie sa dispara" din PSD.
Acesta l-a acuzat pe presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, ca in apropierea congresului face "jocuri de culise". ... Marian Vanghelie s-a referit la acuzatia aceasta declarand ca nu este inca stabilit numarul reprezentantilor.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in cadrul careia reprezentantii conducerii acestei institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, in solidar cu cei ai Patronatului ANAT Regiunea Sud Est, ai Asociatiei Patronale "Mamaia" si cu ai altor organizatii ale hotelierilor de pe litoralul autohton au reactionat extrem de dur impotriva afirmatiilor facute de secretarul de stat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, in cadrul unui interviu aparut intr-o publicatie bucuresteana.
Executivul propus de Lucian Croitoru este "un Guvern Boc mai prost" a precizat analistul politic Dan Pavel. ... In primul rand, Lucian Croitoru este, probabil, mai slab decat Emil Boc", a declarat Dan Pavel.
Dan Pavel: "Mircea Geoana are o dorinta irationala de a fi in centrul atentiei" Faptul ca Mircea Geoana se tine cu dintii de scaunul de presedinte al Senatului denota o dorinta irationala de a fi in centrul atentiei, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Cu indurarile Unuia-Nascut Fiului Tau, si Pace tuturor dupa rugaciunea Tatal nostru.Vorbind despre pacea lui Dumnezeu facuta si adusa de Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Sfantul Apostol Pavel spune ca Insusi Dumnezeu Tatal era in Hristos, impacand lumea cu Sine insusi si punand in noi cuvantul impacarii Aceasta pace se si numeste pacea lui Dumnezeu, care covarseste orice minte si care pazeste inimile si cugetele noastre in Hristos.Aceasta pace daruita oamenilor in si prin Hristos este temelia impacarii oamenilor cu Dumnezeu si a impacarii si infratirii popoarelor intre ele.
Presedintele PNG, George Becali, s-a autointitulat vineri "Principele", dupa titlul cartii lui Niccolo Machiaveli, si, in aceasta calitate, l-a desemnat pe politologul Dan Pavel presedinte executiv al PNG.
Presedintele executiv al PNG-CD, Dan Pavel, a declarat ca formatiunea din care face parte nu va sustine solutiile propuse de Traian Basescu pentru reformarea clasei politice romanesti: ... Cu privire la votul uninominal, Pavel a afirmat ca PNG-CD este clar impotriva acestui sistem.
Cele mai importante evenimente Evenimentul numarul unu al saptaminii politice a fost fara nici o indoiala reprezentat de vizita la Galati a presedintelui executiv al PNG, Dan Pavel, considerat a fi principalul "vinovat" de ascensiunea politica a lui Gigi Becali.
Avantajul independentului Sorin Oprescu, in lupta pentru Cotroceni, rezulta din faptul ca este un bun vorbitor de "smechereasca", asemenea lui Traian Basescu, si nu este un "candidat-eprubeta", pe modelul brevetat de Mircea Geoana, a declarat analistul politic Dan Pavel.
google-analytics.com