Cautare

28823 de rezultate pentru "vanzatori de canabis dupa gratii" (4.22 secunde)
Dificultatile economice au determinat companiile doljene sa concedieze si o parte din staff-ul administrativ, peste 150 de directori sau persoane de conducere figurand acum ca someri. In general, problemele financiare ale unei companii taie posturile de la baza ierarhiei in societate.
Pe timp de criza: Investitiile in arta nu sunt vulnerabile Operele de arta au valoare intrinseca si, implicit, nu sunt vulnerabile in fata recesiunii care a zdruncinat serios afaceri ce se bucurau de un succes urias.
Redactia Economica) Daca analizam istoriile de succes ale unor state in curs de dezvoltare care au reusit sa ajunga la performante economice semnificative este imposibil sa nu observam interesul obsedant pe care guvernele acestor state le au pentru cresterea competitivitatii si cresterea investitiilor straine productive.
Cat costa un apartament in Capitala, in functie de zona: de la sub 1.000 la peste 2.000 euro/mp Fata de alte mari orase, Bucurestiul ofera o paleta mult mai larga de optiuni cand vine vorba de achizitia unei locuinte.
De ce avem nevoie de cutie la garantia produselor electronice? Suntem in 2013 si vanzatorii cer, in continuare, pastrarea cutiei la produsele electronice, fie ca e vorba de un flash drive pe USB cat o unghie sau un televizor LCD cu diagonala de 2.2 metri.
Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii. S-a ales aceasta zi de 23 aprilie deoarece reprezinta si o data simbolica pentru literatura universala:
Donez teren de casa in Prahova (Autor: ... In urma cu niste ani am donat 3000 de metri patrati, apoi 9000 de metri patrati, pe un varf minunat de deal, acolo unde bunicul meu, Victor Avramescu, avea crama, Clubului Roman de Presa.
Azi, moartea doar se tine de cuvant /ampress.ro / Lucian Avramescu, 2 noiembrie 2013 Cine-a murit, cine-a ucis pe cine?
O veste buna din domeniul financiar, mai ales pentru cei care lucreaza ca profesori, editori, scriitori sau vanzatori. Feriti-va insa de disputele referitoare la o proprietate sau o mostenire.
La Clatitaria Romana gasiti cele mai bune clatite uriase din Bucuresti si numai cu ingrediente naturale, dulceata, nu gem, ca altii, si capsuni reale taiate pe loc, la fel ca si bananele alaturi de inghetata plus Nutella , intr-un cuvant :
Urmarim cu stupoare cresterea exponentiala a preturilor apartamentelor de la bloc, ale caselor si terenurilor. Cresteri de peste 25-30% in numai un an, fapt care a determinat o escaladare a ofertelor, sfidand astfel piete imobiliare asezate si serioase din tarile occidentale dezvoltate.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui.
Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa 8 ani in care s-a impamantenit ideea ca e omul politic nr.1 al tarii, cel mai puternic personaj, facatorul si desfacatorul de guverne si de partide, intr-un cuvant, greul suprem, Traian Basescu se confrunta cu o situatie dramatica.
Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
In campania electorala pentru Primaria Capitalei, in cea pentru prezidentiale din 2004, in campania actuala si intre campanii, Traian Basescu si-a acuzat in mod obsesiv adversarii politici de minciuna.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Dupa terminarea "meciului", adica a examenului de bacalaureat, ministrul educatiei si cercetarii, Mihail Hardau, va scoate la iveala toate neregulile depistate la Serviciul National de Examinare si Evaluare (SNEE). ... In prezent, ministrul educatiei si cercetarii nu a decis daca va schimba sau nu toata echipa de la SNEE:
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
google-analytics.com