Cautare

28823 de rezultate pentru "vanzatori de canabis dupa gratii" (5.77 secunde)
Cea mai bine-vanduta marfa de pe piata este la ora aceasta portmoneul sau “casa de bani“ ambulanta, cum ii spun comerciantii. ... Si astfel a renascut vechiul portmoneu, de pe vremea cand painea costa cativa lei si lumea umbla cu “zornaitori“ prin magazine.
De la 1 decembrie 2005 va intra in vigoare o noua procedura de vanzare a energiei electrice, a declarat ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres.
Mii de persoane stau la cozi interminabile pentru a-si vinde actiunile obtinute in urma marii privatizari de la inceputul anilor '90. Oamenii au luat cu asalt Registrul Independent al Actionarilor pentru a obtine extrasele de cont, acele documente fara de care actiunile nu pot fi vandute.
Intermedierea de contracte comerciale ar putea fi o afacere de succes atat pentru firma care realizeaza acest lucru, cat si pentru clientii acesteia. Cel putin asa reiese din oferta facuta recent de o asemenea societate mediului de afaceri craiovean.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat, in perioada 23 februarie-10 martie, o actiune de control tematic cu privire la respectarea prevederilor legale la comercializarea produselor cosmetice. Au fost verificati 1.197 de agenti economici (producatori, importatori, distribuitori si vanzatori).
Conform programului Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor privind tematicile de control pe trimestrul II, in perioada 3-14 aprilie, inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale privind denumirea, marcarea compozitiei fibroase si etichetarea produselor textile.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au desfasurat o actiune de verificare a modului in care sunt respectate prevederilor legale privind etichetarea materialelor utilizate la producerea principalelor componente ale articolelor de incaltaminte destinate vanzarii.
Astfel, investitiile straine pe piata de capital de la noi din tara au inregistrat in septembrie un sold negativ de 414 milioane de lei, in conditiile in care iesirile de capital au depasit intrarile, pentru prima data in acest an, iar diferenta la noua luni s-a plasat la 400 de milioane de lei.
Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca filiala Mangalia a demarat la inceputul acestei saptamani cursurile de formare profesionala pentru 50 de localnice, aflate in somaj. "Este vorba despre doua clase a cate 25 de persoane, care vor invata, teoretic si practic, meseria de camerista.
Toti cei care au acum nevoie de o casa ar putea sa o obtina abia peste 25 de ani, daca ritmul constructiei de locuinte noi se mentine.
Specialistii imobiliari trag un semnal de alarma referitor la contractele intocmite la achizitionarea unei locuinte noi. Potrivit unui post de televiziune, pentru a-i atrage pe cumparatori, in momentul prezentarii proiectului unii vanzatori omit sa precizeze anumite date importante legate de suprafata si costurile locuintei.
Pentru a preveni un potential esec în cariera, specialistii va sfatuiesc sa alegeti o meserie care este cautata pe piata.Multe din locurile de munca pe care activeaza românii implica mai mult decât o singura responsabilitate.
Pe cat de mult ne dorim aceasta vacanta, pe atat de mult vrem ca o companie serioasa sa se ocupe de toate aspectele mai putin cunoscute, dar care indeplinesc un rol esential in armonia unei calatorii de neuitat.
Primii vanzatori de brazi au inceput sa-si faca aparitia in pietele galatene. Desi mai au mai bine de zece zile pana la sarbatoarea Craciunului, comerciantii nu sunt prea darnici la pret, sperand sa faca la sfarsit de an o mica avere.
Principalii indici bursieri au avut scaderi în primele zile de tranzactionare din 2008.
În schimb, aprecierea de moment a euro îi avantajeaza pe exportatori. ... De exemplu, o persoana care are o rata de 100 de euro la un credit a platit luna trecuta la banca (la un curs de 3,48 lei pe un euro) aproape 3,48 milioane de lei vechi.
La "Bursa Locurilor de Munca pentru Pensionari" organizata in data de 12 iunie 2008 au participat un numar total de 19 agenti economici, care au oferit 209 locuri de munca. ... Meseriile si numarul de locuri de munca ocupate sunt urmatoarele:
Intermediarii de electricitate sunt "factori parazitari" care scumpesc artificial pretul energiei, care ar trebui safie unitar la nivel natonal, a declarat, miercuri, la Neptun, presdintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, la Forumul Regional de Energie-FOREN. "De unde aparitia acestor intermediari comersanti?
In cursul zilei de maine Comisia Europeana va prezenta un raport despre directiva privind taxa pentru tutun, care va fi insotit de o propunere de modificare a normelor existente, tinand cont de buna functionare a pietei unice si de obiectivele mai vaste ale UE.
Valoarea achizitiilor imobiliare a scazut in Bucuresti, in trimestrul al treilea, de aproape trei ori fata de perioada similara a anului trecut, la 110 milioane euro, insa acest oras se afla printre principalele 18 piete europene unde s-au inregistrat tranzactii in domeniu, potrivit Atisreal.
google-analytics.com