Cautare

28814 de rezultate pentru "vanzatori de canabis dupa gratii" (5.73 secunde)
Voi reproduce in cele ce urmeaza cele scrise cu talent de Stelian Tanase, despre acest om rar - Gheorghe Florescu, supranumit Omul lui Dumnezeu.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost oprita de la tranzactionare din cauza prabusirii tuturor cotatiilor actiunilor. ... Bursele din Europa si Asia au avut scaderi considerabile.Panica generala la Bursa de Valori Bucuresti (BVB):
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Asemeni celor mai multe domenii de activitate, si sistemul bancar se confrunta cu lipsa personalului specializat. Proaspat iesiti de pe bancile facultatilor de profil, tinerii se incanta cu faptul ca vor lucra in cadrul unor unitati bancare de renume, dar nu constientizeaza ce inseamna sa fie "specialist bancar".
Cresterea consumului privat isi mentine ritmul de 18% dupa prima jumatate de an. ... Dan Popa ) In primele 6 luni din acest an, consumul privat (indicat de afacerile din comertul cu amanuntul) a crescut cu 18%, potrivit unui comunicat transmis miercuri de Institutul National de Statistica.
Desi despre leul greu se vorbeste de ceva vreme incoace, Banca Nationala a Romaniei (BNR) a demarat de ieri campania oficiala pentru a invata populatia cum va fi cu leul greu.
Cel putin unul dintre cei sapte operatori de plaja se va alege cu dosar penal pentru fals si uz de fals dupa ce a castigat licitatia organizata de Directia Apelor Dobrogea Litoral prezentand un dosar in care a introdus intentionat date eronate.
Daca pana mai acum catva timp ofertele de vanzare de locuinte cuprindeau numai apartamente imbunatatite si neimbunatatite, in ultima perioada au aparut si cele superimbunatatite.
Comertul la taraba cu polite RCA a adus sanctiuni pe capul directorilor de la cinci societati de asigurari. Cu toate ca activitatea este interzisa, vanzatorii volanti de polite isi vad linistiti de treaba. Vanzatorii volanti de polite de asigurare auto RCA au devenit sperietoarea directorilor companiilor de profil.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
Dupa o crestere considerabila a pretului la locuinte, la începutul anului, costurile din piata imobiliara din Craiova înregistreaza o usoara scadere.Înca din luna noiembrie a anului trecut, preturile au cunoscut un ritm constant de crestere, astfel încât în primele patru luni de dupa aderare se putea deja vorbi de costuri cu 50% mai mari ale locuintelor în Craiova.
Prin Terminalul de la Craiova al Bursei de Marfuri se tranzactioneaza bunuri, lucrari, din ce în ce mai multe servicii si combustibili. ... pentru cumparatori - preturi mai mici, pentru vânzatori - contracte certe.
Prin Terminalul de la Craiova al Bursei de Marfuri se tranzactioneaza bunuri, lucrari, din ce în ce mai multe servicii si combustibili. ... pentru cumparatori - preturi mai mici, pentru vânzatori - contracte certe.
Dezvoltatorii imobiliari au inceput sa vanda in varianta nefinisata locuintele din ansamblurile rezidentiale, pentru a reduce preturile, masura care, alaturi de utilarea gratuita a bucatariilor si aplicarea de discounturi, reprezinta solutii pentru revigorarea vanzarilor.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul anului, numarul tranzactiilor imobiliare este in continuare mic. Potrivit specialistilor din domeniu, 2009 este primul an dupa Revolutie care debuteaza in acest fel.
Dupa ce a achizitionat pachetul de 22,56% din actiuni pe care il detinea SIF Oltenia la Automobile Craiova (ACSA), Ford Motor Company rascumpara participatiile de la micii actionari.
Daca multe firme, mai mici sau mai mari, au tras obloanele, desfiintandu-se si lasand spatiile goale, cu anuntul "de inchiriat" lipit cu scoci in geam, un anumit tip de afacere a luat avant in ultimele luni, extinzandu-se in toate cartierele Craiovei. Este vorba de magazinele second hand.
La doar doua zile de la lansare, modelul iPhone 5 ajusese deja in Franta, Germania si Anglia. Dornici sa puna mana pe el cat mai grabnic, fanii dau si 1500 de euro pe un iPhone 5, fata de 700 cat va costa in magazine.
Inca din copilarie, de la varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, ajutandu-si unchii sai olteni vanzatori in Piata Vitan. Romanii sunt extrem de atenti si extrem de pretentiosi.
Am uitat sa facem presa dupa televizor si dupa agentiile de stiri, iar agenda noastra zilnica nu mai e facuta de politicieni sau de faptul divers.
google-analytics.com