Cautare

10525 de rezultate pentru "urmarit international prins la cluj in 11 06 2007" (3.57 secunde)
Compania hoteliera Turism Felix, unde SIF Transilvania este actionar majoritar, a cumparat actiuni la toate cele cinci SIF-uri existente pe piata, in valoare de 3,8 milioane de lei. Potrivit BVB, achizitia a vut loc la ultima sedinta.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini.
În 2008, fermierii doljeni au accesat subventii in zootehnie de doua ori mai mari decat in 2007.
Pancreasul, tratat in centre de excelenta (Autoare: Magda Marincovici) Anual, in Romania, se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii, iar in Franta, 65.000 Bolile pancreasului trebuie tratate in centre de excelenta care sa aiba specialisti cu expertiza necesara fiecare in domeniul lui, a subliniat prof.
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Emil Boc a povestit cum l-a prins in brate pe Henri Paul Premierul Emil Boc a dezvaluit ca l-a prins in brate pe ambasadorul Frantei la Bucuresti Henri Paul, care a lesinat joi la receptia data de Ziua Nationala a Frantei, dupa ce a vazut cu "coada ochiului" ca acesta nu se simte bine.
Un macelar din Valea Jiului, cunoscut în breasla drept un iubitor de pasari si animale, si-a deschis o ferma exotica, în apropierea fostei mine Dâlja.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
Piromanul a fost prins! Individul a incendiat 8 masini La mai bine de o saptamana de la incident, piromanul care a incendiat 8 masini in Capitala a fost prins. ... Din primele informatii, a fost prins in Sectorul 1 al Capitalei.
Cititi in paginile Gazetei de Sud de saptamana aceasta cateva repere despre cine sunt si ce au facut oamenii politici propusi de principalele partide pentru fotoliile Parlamentului European. ... Alegerile din 7 iunie pentru desemnarea deputatilor romani in Parlamentul European se vor desfasura pe sistemul listelor.
FARCAS) Scriam in numerele trecute din revista Magazin ca, pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie inceputa in 2008.
Premierul Boc detine un apartament de 63 mp la Cluj-Napoca, un autoturism Peugeot achizitionat in leasing in 2007, pentru care trebuie sa plateasca rate pana in 2010, si are depozite bancare de peste 160.000 lei plus economii in valuta, avand si o polita de asigurare pe numele sau si al copiilor.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii. ... Orice secunda conteaza la tranzactionarea actiunilor la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si acea secunda face diferenta între câstig si esec.
Dependenti de aliante politice Partidul Conservator capata din ce in ce mai mult contur. Dupa indelungi ezitari si dupa rusinoase dezertari, formatiunea politica fondata de Dan Voiculescu parca-parca reuseste sa faca primii pasi in marea politica.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare. ... 'Fostii pesedisti constituie nucleul dur pe baza caruia Cotroceniul construieste "alternativa" de stanga la PSD, condusa de generalul Oprea.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
45 de tineri violonisti, cu varsta cuprinsa intre 6 si 24 de ani, sunt asteptati la Sinaia, intre 1 si 4 mai 2013, pentru a participa la cea mai importanta competitie internationala din Romania, ce le este dedicata:
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... Sunt lucruri care se petrec in mod natural.
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului. “Fiecare isi va depune la congres candidatura pentru un post sau altul.
google-analytics.com