Cautare

10527 de rezultate pentru "urmarit international prins la cluj in 11 06 2007" (8.44 secunde)
Un grup de 17 institutii financiare, din care o parte nu au subsidiare in Romania, a anuntat banca centrala ca ar putea face operatiuni directe pe piata bancara romaneasca, potrivit site-ului BankNews, care citeaza Agentia NewsIn.
Procesul de preluare a firmei de curierat Cargus International de catre Deutsche Post, prin intermediul companiei de curierat si logistica DHL International Romania, a fost finalizat, a anuntat, miercuri, compania.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Anca Francesca Neculaiasa va reprezinta Romania in Japonia in cadrul Miss International 2014 Anca Francesca Neculaiasa urmeaza sa ne reprezinte tara in Japonia, in competitia internationala de frumusete Miss International 2014, una dintre cele mai importante 4 competitii de frumusete la nivel mondial.
GOOGLE il sarbatoreste pe EMIL RACOVITA, primul speolog al tarii Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Emil Racovita, la implinirea a 145 de ani de la nasterea savantului roman, fondator al biospeologiei, biolog si speolog, explorator si academician.
Confruntarea de sambata, de la Cluj, dintre Crin Antonescu si Traian Basescu a fost o reusita emisiune de satira si divertisment politic, spune Octavian Stireanu.
Fostul administrator RCS&RDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor. Bendei este cercetat pentru ca ar fi ticluit probe nereale in dosarul presupusului dosar de santaj.
Secretarul de stat Mircea Toader si-a facut public ieri ultima parte din dosarul sau de urmarit. ... “Am primit si ultimul dosar secret de la CNSAS, care cuprinde motivatia principala a declansarii actiunii de urmarire.
In timp ce erau in padure, au observat, langa o liziera, o lumina stralucitoare, dar, pe masura ce se apropiau, ea se estompa.
Potrivit organizatiei, apelul la protest este motivat de faptul ca "Victor Ponta este iresponsabil, isi bate joc noi, refuzand sa demisioneze" in conditiile in care este urmarit penal. Anuntul Uniti Salvam "Este inadmisibil sa avem un Premier urmarit penal care nu vrea sa demisioneze! Iesim in strada pentru ca:
1 ianuarie 2007 aduce romanilor, o data cu aderarea la UE, si schimbari importante in sectorul economic. Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
Petrom, Transelectrica si Alro sunt principalele societati care au "contribuit" la pierderile Fondului.
Data integrarii Romaniei in Uniunea Europeana devine din ce in ce mai previzibila. Aprobarea bugetului Uniunii Europene, prin care Romaniei ii revine 30 de miliarde de euro pentru perioada 2007-2013, mareste probabilitatea ca data aderarii sa fie 1 ianuarie 2007.
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
In cursul anului 2008 principalele companii auto din Romania au inregistrat pierderi sau marje de profit in scadere comparativ cu anul 2007, cuprinse intre 0,1% Automobile Bavaria (9,6% in 2007) si 7,2% Porsche Romania (9,2% in 2007).
Nokia a anuntat astazi inceperea productiei de dispozitive mobile in cadrul fabricii sale de la Cluj.
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
Printre cele mai mari reusite pe care Ministerul Mediului si le-a trecut in cont in anul care a trecut se numara programul de reinnoire a parcului auto, precum si campania de colectare selectiva a deseurilor electrocasnice si elctronice.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 11 februarie 2011.
google-analytics.com