Cautare

70372 de rezultate pentru "un" (1.15 secunde)
Ca de exemplu stampile si buletine disparute, ridicarea acreditarii unor observatori incomozi pentru actuala putere, turism electoral (autobuze pline de alegatori dusi sa voteze, eventual la mai multe sectii), betivi culesi de "binevoitori” de prin carciumi si determinati (contra cost) sa-si exercite un drept fundamental, ceva parfum de campanie ilegala, persoane surprinse votand a doua oara - nimic nou sau surprinzator, ci doar un decor normal, cunoscut deja de la alte scrutinuri.
si sondajul realizat la iesirea de la urne, la ora 19, de CURS, comandat de Antena 1, arata ca Adrian Nastase si UN PSD+PUR au cistigat alegerile de ieri.
Senatul Romaniei a desfasurat ieri o activitate mai restransa decat fusese anuntat initial. Desi pe ordinea de zi erau trecute atat discutiile in grupurile parlamentare, cat si dezbateri in plen, au avut loc doar lucrari in comisii, potrivit lui Nicolae Vacaroiu, si sedinta Biroului Permanent.
E un esec. ... Pentru partid a fost un esec si mi-l asum, atat eu, cat si conducerea“, a spus Ciuhandu.
El sustinea atunci ca este foarte iubit de gorjeni, motiv pentru care s-a si decis sa candideze ca independent pentru un fotoliu in Camera Deputatilor. Asa a devenit singurul gorjean care s-a luptat de unul singur ca sa obtina un fotoliu de parlamentar.
Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat ca nu se astepta sa obtina un scor electoral atat de mic - 1,9-2,2 la suta.
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie au fost monitorizate de APD prin cei aproximativ 3.300 de observatori acreditati in 32 de judete si in Municipiul Bucuresti.
“Daca nu se va putea, nu vom lua in calcul discutii cu un partid extremist“, a spus liderul D.A., referindu-se la PRM.
Atunci, PRM obtinea un scor de peste 21%. Acum va trebui sa se multumeasca doar cu un rezultat de aproximativ 12%, pierzand aproape zece procente. ... Tudor a obtinut acum in cursa pentru Cotroceni un scor chiar mai mic decat partidul sau.
“Nici un partid n-a obtinut 51 la suta, nici o formatiune n-a obtinut dreptul de a conduce Romania“, a fost mesajul candidatului Aliantei D.A.
Dintre aspirantii la Palatul Cotroceni cel mai putin votat a fost seful UDMR, Marko Bela, cu un scor de numai 0,11%. ... De altfel, conform unor date neoficiale, Botosaniul ar fi fost al doilea judet din tara intr-un clasament al celor mai bune scoruri ale Uniunii.
Nu se poate vorbi despre o victorie, ci de un meci egal, care poate fi transat, conform Constitutiei, de viitorul presedinte.
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate.
“Un om care n-a inteles ca are dreptul la un singur vot este un om care n-a inteles nimic din democratie“, a spus Basescu.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Deputatii din actuala legislatura vor mai lucra doar o singura zi. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
Markó Béla nu crede ca inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale se va ajunge la o intelegere privind o coalitie de guvernare sau ca se va forma un guvern.
Pacuraru a accentuat ideea ca invingatorul este un partid rural - adica imensul beneficiar al votului din aceasta zona.
google-analytics.com