Cautare

70430 de rezultate pentru "un" (1.92 secunde)
Vioi ca un tanar UTC-ist proaspat insarcinat de partid cu o functie de raspundere, presedintele Ion Iliescu opinteste din greu la campania electorala a partidului de guvernamant.
Majoritatea consilierilor judeteni ar putea sa aiba parte de un control al averii. Conform legii anticoruptie din 2003 si a modificarilor ulterioare, orice ales trebuie sa isi declare averea la 15 zile dupa validarea mandatului, iar cei mai multi dintre demnitarii de rang judetean nu au facut acest lucru.
cere BEC sa dispuna autoritatilor publice competente indepartarea tuturor afiselor de acest tip si sa interzica difuzarea, pe posturile publice si private de radio si televiziune, a tuturor materialelor filmate si inregistrate in care Ion Iliescu apare in contextul unor manifestari electorale ale UN PSD+PUR, alaturi de candidati ai acestei aliante electorale sau in care face propaganda electorala in favoarea candidatilor PSD+PUR.
Biroul Permanent al Senatului a aprobat ieri un memorandum intern prin care se solicita obtinerea unui fond Phare in valoare de 1,5 milioane de euro, pentru intarirea capacitatii administrative a Senatului.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie.
Potrivit initiatorului, Comisia speciala a Parlamentului care controleaza activitatea Serviciului de Informatii Externe va avea in custodie tot serviciul secret condus de Gheorghe Fulga, in timp ce Comisiile pentru aparare, siguranta nationala si ordine publica ale Senatului si Camerei Deputatilor vor controla, prin comitete de supraveghere - un fel de subcomisii -, serviciile de informatii departamentale din cadrul MApN, Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Justitiei.
Discutiile legate de prezenta senatorilor in sedinte s-au concretizat intr-un apel la seriozitate si la amenintarea cu retragerea indemnizatiei", a precizat Vacaroiu.
Pe de alta parte, bazaiala politicienilor inscrisi - din ce motive numai partidele si prietenii lor stiu de ce - pe listele de candidati pentru Parlamentul Romaniei, ajunge, la un moment dat, sa sacaie si sa rasara, fireasca, intrebarea:
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
Presedintele Ion Iliescu a primit, cu apropiata ocazie a incheierii ultimului sau mandat la Cotroceni, o scrisoare din partea fostului presedinte american William Jefferson Clinton, in care acesta isi exprima satisfactia ca a putut ajuta la dezvoltarea relatiilor dintre cele doua state.
Camera Deputatilor a avut ieri ceea ce se anuntase a fi ultima sedinta importanta inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Dupa ce au primit asigurari ca Internationala Socialista ii va sprijini in alegeri, in detrimentul PD, liderii PSD+PUR au gasit un nou agent electoral din strainatate si l-au adus la Bucuresti pentru ca acesta sa spuna ca Romania va incheia negocierile de aderare la UE pana la sfarsitul lui noiembrie.
Peste tot pe unde se aflau pomi pe soseaua ce leaga Bucurestiul de Oltenita, pe acestia erau lipite afisele electorale ale UN PSD+PUR si ale candidatului acesteia la Presedintie, Adrian Nastase.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
"Avem un punct de vedere foarte ferm: ... El a adaugat ca Alianta nu crede in posibilitatea unei "solutii politice" alaturi de un partid etichetat drept extremist. ... "Este greu sa te imaginezi semnand un protocol de alianta cu Corneliu Vadim Tudor", a completat Basescu.
Presedintele Ion Iliescu le-a vorbit ieri elevilor de la Colegiul de Informatica "Tudor Vianu" despre cresterea economica din ultimii cinci ani si strategia de dezvoltare durabila.
Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, si-a exprimat ieri, intr-un comunicat de presa, surprinderea fata de unele acuzatii aduse de liderul PD, Traian Basescu, referitoare la parlamentarii romani.
google-analytics.com