Cautare

70363 de rezultate pentru "un" (1.44 secunde)
In octombrie, Roman a dezvaluit pentru prima data ca detronarea sa, in mai 2001, de la conducerea PD nu a fost rezultatul unui act democratic, in interiorul partidului, ci un complot in urma caruia Traian Basescu i-a luat locul.
In ceea ce priveste propriul program, Markó Béla a accentuat ideea descentralizarii, un concept pe care UDMR si-a propus sa-l aplice "mult mai profund decat celelalte partide".
Potrivit proiectului de lege, initiat de Guvernul Romaniei, "scopul reglementarilor propuse vizeaza, in principal, ideea de reparatie morala, in conditiile in care aspectele de ordin material ocupa un loc subsecvent".
Adrian Nastase a explicat ca, in ultimii ani, evolutiile economice din Romania au fost unele pozitive, cu un ritm mediu de crestere a Produsului Intern Brut de 5,5% si a industriei de 6% pe an si ca pentru perioada 2005-2008 trebuie continuata cresterea economica, cu un ritm mediu anual de sporire a PIB de 5-6%.
Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba.
Despre activitatea desfasurata de LNR-Filiala Constanta de-a lungul deceniilor nu mai este nevoie de nici un comentariu, reprezentantii acestei organizatii fiind prezenti fie in calitate de organizatori, fie de participanti, la toate evenimentele legate de domeniul maritim si naval.
Ulterior, presedintele a fost concediat, iar candidatul PSD "care este” - ca sa-l citam pe un alt distins membru al PSD, Marian Vanghelie, care, la locale, a candidat si el ca independent si tot pentru partidul de guvernamant - a facut campanie pe rupte, lui si PSD, la un post local de televiziune.
Vasiliu crede ca lupta electorala i-a determinat pe senatorii PNL sa ia aceasta decizie prin care sa nu aduca un plus de imagine PSD promovand legea.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Asemenea acuzatii nu au nici un suport, de vreme ce eu, asa cum de altfel toata lumea stie, am fost alaturi de comunitatea turco-tatara din Dobrogea si intreaga Romanie. ... Asociatia Etnicilor Turci (AET), UDTMR si UDTR, fiecare au cate un candidat pentru Parlamentul Romaniei.
zeci de politicieni neagreati de organizatia "Coalitia pentru un Parlament curat” au ramas oplositi pe la mai toate partidele, lider absolut in materie fiind in continuare Alianta PSD+PUR.
Gusa l-a dat in judecata pe Ion Iliescu anul trecut in octombrie, dupa ce acesta l-a calificat drept "o lichea, un veleitar si un caraghios", ca replica la afirmatiile fostului fruntas PSD, potrivit carora seful statului ar fi santajabil, fiind implicat in lovitura de stat din decembrie '89.
Pe vechile regiuni istorice "Militam pentru o regionalizare pe fundamentul vechilor regiuni istorice si pentru o reorganizare administrativ-teritoriala a Romaniei", a spus Enache, potrivit careia, in actuala forma de organizare, Romania a devenit "o combinatie de stat cu organizare dictatoriala si un altoi de legislatie europeana incapabil sa functioneze".
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
Si tot referitor la Puiu Hasotti, cel pe care Sorin Strutinski il considera responsabil de "asa-zisa excludere”, acesta a tinut sa afirme ca "nu este un presedinte liberal, dar sper ca dupa alegeri, PNL Constanta sa aiba un presedinte demn de aceasta functie.
"Este interesul lui Verheugen sa creeze o presiune pe negociatorii romani stabilind termene foarte stranse, in asa fel incat partea romana sa faca la fel de multe cedari cum a facut si pana acum in problema agriculturii si energiei, iar iresponsabilitatea lui Nastase si dorinta lui de a iesi in campanie si sa spuna 'Am incheiat negocierile, in sfarsit am ramas tot ultimii', ca ultimii incheiem negocierile, reprezinta un lucru care trebuie exploatat!", a declarat Basescu.
Traian Basescu a facut un protest public, adresat organismelor statului, Politiei si ministrului de Interne, prin care a acuzat institutiile tarii de subordonare politica.
Internationala Socialista (IS) a devenit, de sambata, un sustinator fervent al PSD la alegerile din toamna, sprijinindu-l pe Nastase & Co.
In urma cu un an, mostenitorii lui Tiberiu Hanko au primit din partea municipalitatii o decizie de reimproprietarire. Imobilul a apartinut familiei Hanko pana in 1950.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
google-analytics.com