Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (3.99 secunde)
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Cris" - Timisoara Nord (06.54), Budapesta (10.47);
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
Firmele din Gorj care nu isi platesc datoriile la bugetul statului si nu mai au nici o posibilitate sa le achite intra pe banda rulanta in faliment, DGFP Gorj introducand lunar la judecatorie zeci de cereri de lichidare judiciara.
Aceasta este doar una dintre ideile subliniate de catre reprezentantii Vodafone la evenimentul Vodafone Business Club din Banie. Craiova a fost ieri gazda conferintei regionale Vodafone Business Club, un eveniment organizat de Vodafone Romania si dedicat mediului de afaceri.
Les Elephants Bizarres lanseaza cel de-al doilea album pe 29 martie si vor sarbatori evenimentul printr-un concert ce va avea loc in Club Colectiv.
Fire In The Park Rock Fest va avea loc vineri, 18, si sambata, 19 septembrie, la Halele Carol din Bucuresti. Evenimentul este dedicat aniversarii a 15 ani de existenta a Fire Club, un loc emblematic, sinonim cu generatia anilor 2000.
Premierul Emil Boc a anuntat luni ca a semnat decizia de eliberare din functia de secretar de stat pentru problemele revolutionarilor a lui Emilian Cutean, in urma deciziei instantei de a-l condamna la 5 ani de inchisoare cu executare pentru coruptie.
Emilian Cutean, condamnat, luni, la 5 ani de inchisoare cu executare, a afirmat marti, intr-o conferinta de presa, ca se considera nevinovat. ... Stiu doar ca toate problemele mele au inceput odata cu lupta mea impotriva impostorilor din randul revolutionarilor", a declarat Emilian Cutean.
Duminica trecuta, postul Telesport a prezentat o interesanta retrospectiva a parcursului Universitatii Craiova in turul campionatului, retrospectiva al carei invitat am fost.
Mariustuca.ro / Grefa de cap pe un alt corp: Un rus s-a oferit pentru aceasta premiera chirugicala (VIDEO) (Autoare:
Toate au contribuit, atunci cand au fost compuse, la cristalizarea unui stil important pentru muzica rock din Romania si era firesc ca ele sa reprezinte si pentru Rezident Ex un inceput de drum. ... Alpha, prima litera a vechiului alfabet grecesc, care simbolizeaza si numarul unu.
Brandul CALZEDONIA si-a facut ieri intrarea in Romania, o data cu deschiderea primului sau magazin in Capitala. ... Magheru, nr.32/34 si si-a deschis portile printr-un eveniment oficial de inaugurare. ... La evenimentul de inaugurare a fost prezent Matteo Muraro, Responsabil Comercial Calzedonia Spa.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
Ministerul Culturii a concesionat cele mai bune afaceri.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Cariera profesionala a sefului Administratiei Porturilor Maritime Constanta este presarata cu numeroase operatiuni dubioase in care Gheorghe Moldoveanu a fost daca nu vioara intai, cel putin un element decizional de maxima importanta.
- Campana comunica permanent cu traditia literara si culturala, hranindu-si versurile si prozele, pe de o parte, cu numeroase citate oculte, perfect integrate in noile opere inclusiv prin intermediul rafinatei tehnici cinematografice, si, pe de alta parte, cu fragmente de ekphrasis ce creeaza un mozaic rafinat care individualizeaza stilul campanian in cadrul poeziei italiene din secolul trecut.
Pe 15 septembrie 2006, "Craiova Minima" reusea un rezultat de egalitate cu Poli Iasi. ... Mi-au lasat un gust amar unele evenimente petrecute dupa acest surprinzator meci.
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews:
google-analytics.com