Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (4.19 secunde)
Grupul a devenit primul producator auto din istoria SUA care cere declansarea procedurilor de faliment.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a primit vizita lui Franco Frattini, ministrul italian de Externe. ... Mircea Geoana a atras atentia asupra modalitatii "egoiste" in care tarile mai bogate din Uniunea Europeana au inteles sa traverseze criza, acestea optand pentru masuri anti-crize cu accente nationaliste, in afara Uniunii.
Premierul italian, Giuseppe Conte, a decretat starea de urgenta la nivel regional si doliu național in Italia, dupa prabusirea autostrazii la periferia orasului Genova. Informatia a fost facuta publica in contextul anchetei privind prabusirea segmentului de drum, scrie La Repubblica, citat de Mediafax.
Se pare ca un sofer roman a refuzat sa ii plateasca unui italianul oglinda retrovizoare pe care i-o acrosase si a trecut cu masina peste turistul intins pe sosea. Romanul sustine ca nu a l-a vazut pe italian intins pe sosea, insa martorii il contrazic.
Oameni & Fapte - 21 Iunie 2018 - Este cea de-a 172-a zi a lui 2018. ... Soarele a rasarit la ora 5:29 si va apune la ora 21:18.
Tot in cadrul Casa Deliciilor de la Sala Palatului, romanii au putut degusta recent ulei de masline si produse din peste de la firma A.Z. Agricola din Italia.
In perioada 29 mai-4 iunie, Carrefour Romania gazduieste Saptamana Italiana, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene. "Rusia nu este judecata, deci nu are nevoie de avocat", a declarat Medvedev.
Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a cerut miercuri, printr-o scrisoare adresata Comisiei Europene, sa se ia atitudine impotriva mesajelor si gesturilor agresive fata de ziaristi ale unor lideri europeni, oferindu-i drept exemplu pe Traian Basescu si Silvio Berlusconi.
Designerul italian a fost placut surprins s-o revada aseara pe Francesca Lucarelli! ... Francesca Lucarelli vorbeste limba italiana mai bine decat limba romana si asta pentru ca tatal ei este italian.
Un consortiu romanesc format dintr-o firma de recuperatori si o casa de avocatura a inaintat Ministerului Afacerilor de Externe o oferta inedita prin care se angajeaza sa recupereze, pur si simplu, Insula Serpilor, preluata in acest moment abuziv de Ucraina.
Agenţia Domeniilor Statului a vindut Agrozoocom Decebal pentru doar patru miliarde de lei unei agenţii imobiliare cu un singur angajat.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Voiculescu, patronul lui Mircea Badea, sau Sarbu, patronul lui CT Popescu (Autor : Val Valcu) Cristian Tudor Popescu se refera, intr-o disputa cu Mircea Badea, la patronul acestuia, Dan Voiculescu. ... Si, logic, avand umor face bine oamenilor tristi din aceasta tara care "ne ocupa tot timpul".
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Anghel Iordanescu a sarit in apararea lui Edi si i-a transmis un mesaj taios lui Gigi Becali, patronul echipei. "Stiu cat de mult a insistat patronul FCSB ca Edi sa preia echipa. A facut tot ce i-a stat in putinta.
În conditiile în care timpul liber al parintilor este din ce în ce mai scurt, înfiintarea unor locuri de joaca pentru copii pare sa fie o afacere de succes.Asa cum, în ulima perioada, gradinitele particulare au devenit o alternativa la învatamânul de stat pentru ca ofera o serie de facilitati - lectii de limbi straine si de dans, gimnastica, balet, locurile de joaca particulare sunt si ele o alternativa moderna la cele din fata blocurilor.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1. Prin urmare, giulestenii au fost exclusi din nou din campionat, insa hotararea de joi nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.
google-analytics.com