Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (6.75 secunde)
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Premierul italian Silvio Berlusconi incepe, luni, o vizita in Romania, urmand sa discute cu omologul roman, Emil Boc, sa participe la o reuniune interministeriala bilaterala si sa fie primit, cel mai probabil marti, de presedintele Traian Basescu.
Timisoara Inpolitics informeaza : Ilie Sarbu (foto)vrea ancheta parlamentara pentru incidentele de la Timisoara Vizita liderilor PDL la Timisoara s-a facut in contextul unor masuri de securitate absurde, cu lunetisti pe blocuri, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu, afirma liderul PSD Ilie Sarbu, pe site-ul partidului.
"Sunt un om care crede cu tarie ca a venit clipa sa facem un efort de reconciliere nationala", a spus Mircea Geoana, liderul PSD, reiterand hotararea de a avea un Guvern pana de Craciun, condus de un premier independent, in persoana lui Klaus Iohannis.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
Cu proiectul Partidului Poporului mort in fasa, Patronul OTV, Dan Diaconescu, va prelua, in perioada urmatoare, fraiele Partidului "Initiativa Nationala".
Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. Sansele sa intoarca rezultatul din primul tur al play-off-ului cu Manchester City erau de domeniul fantasticului, insa romanii au iesit cu fruntea sus din competitie.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, s-a plans ca are probleme mari de lot inaintea amicalelor cu Elvetia si Austria, admitand ca reprezentativa noastra porneste cu sansa a doua in cele doua confruntari Echipa nationala a Romaniei s-a reunit ieri-dimineata la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia in vederea sustinerii celor doua partide amicale, cu Elvetia, pe "Swissporarena"
Antrenorul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a explicat in cadrul unei conferinte de presa sustinuta astazi ce asteptari are de la cele doua partide amicale pe care Romania le va sustine in compania Elvetiei si Austriei.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori.
In discutiile de modificare a clauzelor din contractul de privatizare dintre statul roman si Ford au aparut puncte divergente. ... In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman. De fapt, actionarii minoritari ai firmei din Timis ar putea crea probleme Ford.
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 (Depoul Militari - Zetarilor), 34 (Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 (Depoul Militari - Gara Basarab), 42 (Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 (Piata Sfanta Vineri - Republica).Primaria Municipiului Bucuresti, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (ADTPBI), anunta intentia de a reorganiza reteaua de tramvaie din Capitala, anunta STB.Modificarile vizeaza cresterea eficientei liniilor de tramvai si a interesului populatiei pentru acest mijloc de transport nepoluant.
28 februarie - Falticeni, Club Ebony 1 martie - Barlad, Restaurant Alona 7 martie - Sf. Gheorghe, Club Energy 15 martie - Alba Iulia, Club Stage 28 martie - Timisoara, Club 30 Lista concertelor va continua, iar noi va vom tine la curent cu informatiile.
google-analytics.com