Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (4.21 secunde)
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
In ziua de 15 decembrie 1989, aproximativ 30 de enoriasi ai pastorului reformat Laszlo Tokes s-au adunat la casa parohiala a acestuia din Timisoara si au inceput sa protesteze impotriva a ceea ce ei considerau ca fiind mutarea abuziva a pastorului de la Timisoara la Mineu, intr-un fel de surghiun, prin decizia Bisericii Reformate.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Prima victorie a stejarilor in Rugby Europe Championship Reprezentativa Romaniei a invins, sambata 18 Februarie 2017, pe Stadionul Arcul de Triumf, selectionata Spaniei, cu scorul de 13-3, intr-un meci din Rugby Europe Championship, anunta news.ro. ... Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), 5. ... Dorin Lazar (Timisoara Saracens), 9.
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor.
Music Club lanseaza o serie de super concerte de jazz si rock, ce vor avea loc vineri, la obisnuita locatie din Strada Baratiei 31. Primul concert din serie prezinta mult aclamatul proiect BEATLES'N'JAZZ, in cadrul caruia se vor auzi vocile invitatilor speciali Catalina Oana Beta si Adrian Nour.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
Cafeaua are o poveste fascinanta, de la virtutile plantei pana la licoarea din cana, dar ce spui despre cafeaua care primeste premii de la degustatorii profesionisti din toata lumea... ... Ce este espreso Espresso italian este o arta, este rezultatul unei vechi traditii.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: FC Politehnica Timisoara, Rapid Bucuresti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucuresti.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat. "Decizia nu a fost deloc usoara, dar este o decizie personala.
noi visam, altii chiar lucreaza Dezvoltarea accelerata a infrastructurii de drumuri din Romania inregistrata in ultimii ani aduce din nou in actualitate autostrada Belgrad - Timisoara. Din pacate, totul ramane deocamdata la stadiul de idee.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
Mai sunt doar cateva zile pana ce trupa legenda a rock-ului romanesc se va intoarce din nou pe scenele de club din mari orase ale tarii. Joi 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Arad, iar in ziua imediat urmatoare, vineri 16 noiembrie, la Timisoara.
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Evenimentul va avea loc vineri, 29 ianuarie, la Music Club (Strada Baratiei numarul 31), iar locurile vor fi limitate. ... In acest moment, mai exista un numar limitat de bilete, care se pot achizitiona din Reteaua Iabilet.ro.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectiva din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu reprezentantii locali ai marcii Volkswagen, unul dintre sponsorii traditionali ai Maratonului Bucuresti, Semimaratonului si ai curselor 10k&Family Run.
Vineri seara, cand s-a aflat de tragedia de la Club Colectiv, la posturile de stiri se spunea ca a avut loc o explozie. Dupa aceea, la scurt timp, au spus ca e vorba despre un incendiu la Club Colectiv.
Sambata, 12 iulie a.c., in municipiul Mangalia se deschide cel mai luxos club de pe litoral, dupa cum considera chiar autoritatile locale. De altfel, la deschiderea "Mondy‘s Vision Club" va participa si primarul Mangaliei, Claudiu Tusac.
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de omologul sau italian Franco Frattini, organizarea, in toamna acestui an, a unui summit interguvernamental romano-italian, precum si a unui forum al societatii civile.
google-analytics.com